Aniden yola fırladı aracın altında kaldı

Aniden yola fırladı aracın altında kaldı

Bursa'da 3 yaşındaki Furkan Ö., evinin önünde oyun oynarken yola fırladı ve otomobilin altında kalarak ağır yaralandı.

Bursa'nın Ortabağlar Mahallesi'nde 3 yaşındaki Furkan Ö., evinin önünde oyun oynarken yola fırladı ve İbrahim Çınar yönetimindeki otomobilin altında kalarak ağır yaralandı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Furkan Ö., hayati tehlikeyle mücadele ediyor.

Kaza, 4'üncü Kültür Sokak'ta meydana geldi. 6'ncı Kent Sokak'ta bulunan evinin önünde oyun oynayan Furkan Ö., bir anda yola fırladı. Bu sırada sokak arasından ilerleyen 16 ARJ 166 plakalı otomobil, Furkan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle düşerek otomobilin altında kalan küçük Furkan ağır yaralanırken, çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra Furkan'ı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada yaralanan Furkan Ö., tedaviye alınırken, sürücü İbrahim Çınar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Talihsiz kazanın anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Furkan'ın yola fırladığı ve sürücünün frene basmasına rağmen kazayı önleyemediği görülüyor.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

aw212819-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.