Antalya'da zehir tacirlerine dev operasyon

Antalya'da zehir tacirlerine dev operasyon

Antalya'da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda onlarca şüpheli yakalanırken çok miktarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Antalya’nın il merkezi ile Manavgat ve Alanya ilçelerinde polis ekipleri tarafından önceden belirlenen 32 adrese, 80 ekip, bin personel, 10 özel harekât unsuru ve 5 narkotik madde arama köpeği ile hava destekli eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

aw204664-04.jpg

Başarı ile icra edilen operasyonda toplamda 10 kilo 500 gram çeşitli türevlerde uyuşturucu madde, 8 bin 350 adet sentetik ecza, bin 357 adet kâğıda emdirilmiş sentetik kannabinoid, 100 kök kenevir, 8 adet hassas terazi, 16 adet tabanca, 3 adet tüfek ile 270 adet fişek ele geçirildi.

aw204664-07.jpg

Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda ayrıca, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen çok miktarda TL ve döviz cinsinden nakit para da ele geçirildi.

aw204664-12.jpg

42 şahıs hakkında “uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak” suçundan, “izinsiz kenevir bitkisi yetiştirmek” suçundan, 29 şahıs hakkında “kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçundan adli işlemler başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.