Araç hırsızları JASAT timlerine takıldı

Araç hırsızları  JASAT timlerine takıldı

Tekirdağ'da ardı ardına gerçekleştirilen araç hırsızlıkları JASAT timlerinin titiz çalışmasıyla aydınlatıldı.

Tekirdağ'da ardı ardına gerçekleştirilen araç hırsızlıkları JASAT timlerinin titiz çalışmasıyla aydınlatıldı. Hem hırsızlar yakalandı hem de çalınan araçlar sahiplerine teslim edildi.

Ergene Velimeşe Mahallesi'nde E.K.'nin motosikleti çalındıktan sonra JASAT timleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda motosikletin M.Ü. tarafından çalınıp Çorlu Hıdırağa Mahallesi'ne götürüldüğü tespit edildi. Ekiplerce Hıdırağa'da bulunan motosiklet sahibine teslim edildi.

Aynı gün Çorlu'da çalınan bir otomobil de Velimeşe Mahallesi'nde bulundu. Aracın da M.Ü. tarafından çalındığı belirlendi. Ekiplerin çalışmasıyla araç bulunarak sahibine teslim edildi.

Çorlu Hıdırağa Mahallesi'nde bir kapalı garajda çalıntı motosiklet tespit edildi. Sahibi tespit edilen motosiklet de sahibine teslim edildi.

Tüm hırsızlık olayları çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Hırsızlık olaylarına ilişkin M.Ü. kaldığı yerde gözaltına alındı. Şüpheli şahıs Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilirken, olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler Ş.C. ve G.C.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.