Araç sahipleri sevinçten havalara uçacak! Bu işlemler için kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmadı

Araç sahipleri sevinçten havalara uçacak! Bu işlemler için kapı kapı dolaşmanıza gerek kalmadı

PTT’den tüm araç sahiplerini sevinçten havalara uçuracak haber geldi. Yeni uygulama Temmuz ayı itibariyle kullanıma açılacak.

PTT, e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanını sunuyor.

Picture background

PTT'nin e-Devlet Kapısında "PTTBank", "e-Apostil", "Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)", "Kayıtlı Elektronik Posta (KEP)", "Filateli, Kişisel Pul", "PTT Kargo", "Hızlı Geçiş Sistemi (HGS") ve "Telgraf" gibi araç sahiplerini ilgilendiren pek çok yer alıyor.

Picture background

PTT Bank hizmetiyle ilgili sunulan işlemler arasında "MTV Ödemesi", "Yakıt Gaz Sistemi Sorgulama", "Kullanıcı işlemleri," "Araç Kilometre Sorgulama", "Su-Telefon (GSM)-Doğalgaz-Elektrik Ödemeleri", "HGS ve Havale işlemleri" de ayrıca yer alıyor.

Picture background

E-Apostil hizmetleri kapsamında araç sahipleri "e-Apostil başvuru", "Başvuru Belge Doğrulama" ve "Genel Başvuru" yapılabilirken, HGS alanında "Gerçek veya Tüzel Kişi Bakiye Yükleme", "İptal Başvurusu", "Geçiş Bilgileri Sorgulama", "İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama ve Hesap Bilgileri Sorgulama" gibi birçok hizmete de zahmetsiz bir şekilde ulaşabilecekler.

Picture background

Temmuz ayı itibarıyla HGS kullanıcılarına artık gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanı sağlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.