Arda Güler elini uzattı

Arda Güler elini uzattı

Arda Güler’den yürekleri ısıtan paylaşım geldi. Depremzede hayranını kırmayarak elini uzattı

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mücadele eden A Milli Futbol Takımı, son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olmaya hak kazandı.

Türkiye genelinde büyük bir heyecanla takip edilen milli takımın başarısı milyonları mutlu ederken, Hatay'dan da destek gördü. Dörtyol ilçesi Kuzuculu Mahallesi'nde bulunan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri, milli takım futbolcularına moral vermek için harekete geçti. 11 yaşındaki Esila Ongün'ün yazdığı mektup ve çizdiği resim, milli yıldız Arda Güler'e kadar ulaştı.

arda-guler-turkiye-milli-takim-1718175490-139206.jpg

Genç yıldız Arda Güler, Esila Ongün'e duygusal bir mesaj göndererek onu mutlu etti. Genç futbolcu, depremzede olan Esila'ya görüntülü olarak mesaj göndererek, "Esila, mektubunu ve çizdiğin resmi aldım, çok mutlu oldum. Bugün dualarınızla güzel bir maç geçireceğiz. Seni seviyorum, kendine iyi bak" dedi.

Esila Ongün ise Arda abiye yazdığı mektupta, "Seni çok seviyorum. Maçınızın güzel geçmesini diliyorum. Seni düşündüm resim yapmaya başladığımız ilk gün. Başarılar dilerim, umarım bir gün seninle tanışabilirim" şeklinde duygularını dile getirdi.

Bu hareket, milli futbol takımına ve özellikle Arda Güler'e büyük bir moral ve destek sağladı. Hatay'dan gelen bu duygusal jest, Türkiye'nin futbolseverlerinin yanı sıra depremzede ailelerin de milli takımımıza olan sevgi ve desteğini ortaya koydu. Ayrıca Arda Güler'in hayranının bu jestine videolu yanıt vermesi yürekleri ısıttı.

aw238949-02.jpg

aw238949-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.