Aşırı yemek yemek sonunu getirdi. Ünlü fenomen canlı yayında öldü

Aşırı yemek yemek sonunu getirdi. Ünlü fenomen canlı yayında öldü

Sosyal medya canlı yayınında mukbang yapan fenomen, aşırı yemekten hayatını kaybetti

Çin'de sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, canlı yayın sırasında mukbang yaparken aşırı yemek tüketiminin etkisiyle hayatını kaybetti. Canlı yayında yaşanan bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

AŞIRI YEME ALIŞKANLIĞI SONUNU GETİRDİ

24 yaşındaki Pan Xiaoting, sosyal medyada mukbang yayınları yaparak ün kazanan bir fenomen olarak tanınıyordu. Yayınlarında genellikle sağlıksız yiyecekleri aşırı miktarlarda hızlı bir şekilde tüketen Xiaoting, son canlı yayında bu alışkanlığının bedelini ödedi.

18954376-728xauto.webpYerel medya raporlarına göre, Xiaoting'in ölümünden önce her gün 10 saatten fazla aralıksız yemek yediği ve bir öğün sırasında 10 kilogramdan fazla yiyecek tükettiği bildirildi. Daha önce de aşırı yemek yeme sonucu mide kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı, ancak tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

vgeaaw-800x522.jpgOTOPSİDE SİNDİRİLMEMİŞ YİYECEKLER BULUNDU

Maeil Business Gazetesi'nin haberine göre, Xiaoting'in ölümünden sonra yapılan otopside midesinin sindirilmemiş yiyeceklerle dolu olduğu ve karnının ciddi şekilde deforme olduğu tespit edildi. Bu trajik olay, sosyal medyada mukbang yayınlarının sağlık üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

640xauto-1.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.