Aşkın Nur Yengi mum gibi eridi! 12 kilo verdiren sırrı ortaya çıktı

Aşkın Nur Yengi mum gibi eridi! 12 kilo verdiren sırrı ortaya çıktı

Yaşayan efsane ses ustalarından Aşkın Nur Yengi, 12 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. İşte sırrı…

90’lı yılların sevilen şarkıcısı Aşkın Nur Yengi, mum gibi eridi. Ünlü şarkıcı, 12 kilo vermesinin sırrını paylaştı. Yengi’nin son halini görenler gözlerine inanamadı. Değişiminin sırrı bakın nerede saklıymış…

askin-nur-yengi-12-kilo-vererek-igne-iplige-dondu-zayiflama-sirrini-acikladi-17221538165101-1.jpg

KİLO VERMEK İSTEYENLER İÇİN SIRRINI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde İzmir Antik Kent'te bir konser veren Aşkın Nur Yengi, konser öncesinde verdiği röportajda gözle görülür şekilde kilo verdiğini ve bunu nasıl başardığını anlattı. Şarkıcı, 12 kilo kaybettiğini belirterek, yöntemini paylaştı. Aşkın Nur Yengi, “Ay İnanmıyorum”, “Yabani”, “Susma” ve “İki Satır Yara” gibi hit şarkılarıyla tanınıyor.

Ünlü şarkıcı, “Günde iki öğün yemek. Gayet sağlıklı oluyorsun o zaman. 16 saat boyunca yemiyorsun. Sonra da yavaş yavaş küçülüyorsun" ifadelerini kullandı.

askinnur.jpg

KAMERA KARŞISINA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Aşkın Nur Yengi, artık albüm çıkarmayacağını belirtti ancak müzik kariyerine tekli çalışmalarla devam edeceğini duyurdu. Eylül ayında Sezen Aksu tarafından yazılan ve Mustafa Ceceli tarafından düzenlenen yeni bir şarkı yayınlayacağını açıkladı. Bu şarkının klibi için de yakın zamanda kamera karşısına geçeceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.