Astrolog Dinçer Güner '3 günlük fırsat' diyerek açıkladı! Tüm burçlar faydalanacak

Astrolog Dinçer Güner '3 günlük fırsat' diyerek açıkladı! Tüm burçlar faydalanacak

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık… Jüpiter ve Neptün arasında oluşacak sekstil açı, üç gün boyunca güçlü etkiler yaratacak.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, özellikle manevi hassasiyetlerin artacağına dikkat çekerek, güzel günlerin müjdesini verdi.

Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabında "manevi hassasiyetlerin artacağı zamanlar" başlıklı bir paylaşım yaparak önemli bir astrolojik olayı vurguladı.

Jüpiter ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak ve etkisi üç gün sürecek. Bu süreçte bizi neler bekliyor, birlikte bakalım:

Bireysel Etkileri Jüpiter ve Neptün, içsel büyüme ve keşifle ilişkilidir. Bu dönemde, kendi iç dünyanızı keşfetmek, düşüncelerinizi ve inançlarınızı sorgulamak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve sanatsal projelere yönelmek için uygun bir zamandır. Resim yapmak, müzik çalmak, yazmak gibi yaratıcı faaliyetlere odaklanabilirsiniz.

Picture background

İlham verici kitaplar okuyabilir, motivasyon kazandıran filmler izleyebilir ve hayatınıza olumlu etkiler katacak içerikler keşfedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara yardımcı olmak, toplumsal projelere katılmak ve hayır işlerine destek vermek için fırsatlar bulabilirsiniz. Jüpiter ile Neptün sekstili, meditasyon, yoga veya diğer ruhsal uygulamalara yönelerek iç huzur ve dengeyi keşfetmek için uygun bir zamandır.

Dünya Üzerindeki Etkileri Bu ikilinin dünya astrolojisindeki yansımaları arasında finansal belirsizlik ve sıkışıklığın artması, din-inanç ekseninde çözümlenemeyen konuların ortaya çıkması, intihar oranlarının artması ve sanat dünyasında krizlerin yaşanması yer alabilir.

Picture background

Ayrıca deniz kazaları, su taşmaları, aşırı yağışlardan kaynaklanan zararlar ve su krizleri yaşanabilir. Dolandırıcılık haberlerinin artması muhtemeldir. Ancak bu dönemde, sinema, müzik, edebiyat ve diğer sanat dallarında ilham verici ve yenilikçi eserler ortaya çıkabilir. Çevresel konulara daha fazla dikkat çekilebilir, küresel çapta çevre koruma bilinci artabilir ve sürdürülebilirlik ile doğa koruma projeleri ön plana çıkabilir. Bu, iklim değişikliği ile mücadelede önemli adımlar atılmasına olanak sağlayabilir. Küresel düzeyde manevi, psikolojik ve inanç-din hassasiyetlerinde artış olabilir.

dincer-guner.jpg

JÜPİTER GEZEGENİ NE ANLAM TAŞIYOR?

Jüpiter doğrudan bolluk, bereket ve şans gezegenidir. Astroloji üzerinde oldukça önemli bir yere sahip olan Jüpiter, Mitolojide gezegenlerin babasıdır.
Jüpiter maddi olarak kazaçları yönetir ve her konuda gezegenler arasında yüce fikirliliği esasatır.

NEPTÜN GEZEGENİ NE ANLAM TAŞIYOR?

Neptün, Güneş sisteminde mavi renkte parlayan bir gezegendir. Astroloji dünyasında, Uranüs ile birlikte “Buz Devi” olarak anılır. Modern astrolojide Balık burcunun yöneticisi olan Neptün, rüyalar, hayaller, teslimiyet, akış ve ilahi düzene güvenle ilişkilendirilir. Karma açısından önemli bir gezegen olan Neptün, Venüs’ün daha yüksek bir oktavıdır ve öz sevgi ile öz değeri ilahi aşk ve ruhsal değerlerle birleştiren bir enerji taşır. Ruhumuzun derinliklerini simgeler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.