Astrolog Dinçer Güner burçların şanslı günlerini açıkladı! 'Not etmeyen pişman olur'

Astrolog Dinçer Güner burçların şanslı günlerini açıkladı! 'Not etmeyen pişman olur'

2024 Mayıs'ın şanslı günlerini merak ediyor musunuz? Ünlü astrolog Dinçer Güner, bu ayın yıldızlarına işaret ederek şansın sizden yana olacağına dair müjdelerini sosyal medya hesabı üzerinden verdi.

Astrolog Dinçer Güner kendi sosyal medya hesabı üzerinden 2024 yılında burçların dileklerinin kabul olacağı ve işlerindeki verimliliğin artacağı günleri 'not etmeyen pişman olur' notuyla paylaştı.

13 ve 19 Mayıs haftasına işaret eden Dinçer Güner, ajandalarınızda önemli bir yere not edin diyerek Astroloji sevenlerini ve okuyucularına başlarına gelecek olan müjdeli haberleri sıraladı.

Astrolog Dinçer Güner, 13 ve 14 mayıs tarihleri arasında Güneş ve Ay arasındaki tatlı uyum, bereketli bir atmosfer yaratacağını söyleyen Güner, Ay'ın Mars ve Merkür ile uyumu sayesinde ilişkilerde ve işlerinizde verimliliğin artabileceğini açıkladı.

Gezegenlerde yaşanacak olan bu önemli adımların, yeni başlangıçlarda ve yatırımlarda önemli olduğunu vurgulayarak bu günleri yatırımlarınız için değerlendirebileceğiniz konusuna önemle vurdu yaptı.

sansli-gunler.jpg

MARS BURÇLARI NASIL ETKİLER?

Fiziksel gücü temsil eder. Mars burcumuz özellikle irade gücümüz, hareket şeklimiz, dayanıklılığımız ve de hayat enerjimiz üzerinde etkilidir. Mars, zorluklarla nasıl başa çıktığımızı anlatır. Cesaret, atılganlık ve öncülük etme yeteneği de Mars'ın konuları arasındadır

2024 MERKÜR RETROSUNUNDA BURÇLAR NELER YAPMALI?

KOÇ

Son dönemde iletişimde kopukluk yaşadığınız kişilere tekrar bağlanma isteği hissedebilirsiniz. Ayrıca yeni bir ilişkiye adım atmak için uygun bir zaman olabilir.

BOĞA

Kişisel mutluluğunuza odaklanıyorsunuz. Enerjinizi yeniden kazanmak için meditasyona yönelebilirsiniz.

İKİZLER

Merkür'ün gerileme döneminde olduğundan dolayı karmaşayı daha fazla hissedebilirsiniz. Dikkat dağınıklığına karşı tetikte olun.

YENGEÇ

Özellikle iş yerinde iletişim konusunda dikkatli olun. Yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek konuşmalardan kaçının.

ASLAN

Merkür gerilemesi teknolojik sorunları ve beklenmedik değişiklikleri gündeme getirebilir. Tartışmalara ve anlaşmazlıklara dikkat edin.

BAŞAK

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Merkür retrosu size daha fazla etki edebilir, bu yüzden sabırlı olun.

TERAZİ

Merkür gerilemesi ikili ilişkileri etkiliyor olabilir. Sevgilinizle veya yakın arkadaşınızla yaşanabilecek anlaşmazlıklara hazırlıklı olun.

AKREP

Eğer yorgun hissediyorsanız, sağlığınıza odaklanmanın ve stresle başa çıkmak için zaman ayırmanın önemli olduğu bir dönemdesiniz.

YAY

Merkür'ün ters hareketi sizi romantik ilişkilere veya eski projelere yönlendirebilir. Ancak zaten keyif aldığınız şeyleri keşfetmek için bu zamanı kullanabilirsiniz.

OĞLAK

Eğer son zamanlarda öncelikleriniz değiştiyse, evde daha fazla zaman geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Ailenize ve evinize daha fazla önem verebilirsiniz.

KOVA

İletişimde aksaklıklar yaşanabilir, bu yüzden dikkatli olun. Yanlış anlamalara veya iletişim kopukluklarına hazırlıklı olun.

BALIK

Parasal konularda bir gerileme yaşanabilir, bu yüzden harcamalarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Ancak kendi değerinizi anlamanın ve takdir etmenin zamanı da gelebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.