Astrolog Dinçer Güner tarih vererek uyardı! 2 gün 14 saatiniz kaldı

Astrolog Dinçer Güner tarih vererek uyardı! 2 gün 14 saatiniz kaldı

Mars ve Venüs arasındaki güçlü çekim, tüm burçları etkisi altına alacak. Bu çekim aşk, cinsellik, kıskançlık gibi duyguları tetikleyecek. Ünlü astrolog Dinçer Güner, tarih ve saat vererek uyardı.

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçlarının yorumlarını sosyal medya hesabından paylaşan Dinçer Güner, özellikle Mars ve Venüs arasındaki kare açının ilişkilerde önemli bir rol oynayacağını belirtti. Bu etkileşim Mars ve Venüs’ün birbirlerine olan güçlü çekimiyle ortaya çıkan bir enerji yaratacak.

1-a7iy.webp

Mars ve Venüs arasındaki etkileşimde ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşanacak, aşırı güven veya şımarıklık gibi tutumlar ilişkilerde dengesizliklere yol açacak. Bu dönemde yeni biriyle tanışmak için ise uygun bir zaman. Bu etkileşim ile ilişkilerde kıskançlık ve rekabet duyguları ön plana çıkacak.

shutterstock-495439804-kuxf.webp

Ünlü astrolog Dinçer Güner’in söylediği gibi 19 Ağustos’ta gerçekleşen dolunay, yılın en zorlu dolunaylarından biri olacak ve bu etkinin haftanın geri kalanında da devam edecek.

KOVA BURCU İÇİN MÜKEMMEL BİR FIRSAT

Kova burcunda gerçekleşen bu dolunay, hayatımızın rutine binen ve bizi sıkan yönlerini daha net görmemizi sağlayacak. Bu, değişim için mükemmel bir fırsat sunuyor. Kova burcunun asi ruhu, normları yıkmayı ve kalıpların dışına çıkmayı seven bir enerjiyi beraberinde getiriyor.

shutterstock-756180220-x5ri.webp

Bu dolunay, kişisel özgürlüğümüzü savunma ihtiyacını artırır ve rutine sıkışmış hissediyorsak, yenilik arayışına girmenizi sağlar.

Sosyal çevremizde daha aktif olma, toplumsal projelere katılma veya başkalarına ilham verme arzusunu artırır. Ayrıca, dijital dünyada yeni yollar keşfetmek, teknolojiyle ilgili projelere başlamak için de ideal bir zaman.

shutterstock-1892291110-kquj.webp

FİNANSAL KONULARDA BEKLENMEDİK DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK

Bu dönemde Uranüs’ün etkisiyle, finansal konularda ani ve beklenmedik değişiklikler yaşanacak. Maddi güvenlik, ilişkiler veya kariyer gibi alanlarda özgürlük ve bağımsızlık arayışı artacak. Değişimlere direnmek yerine uyum sağlamak daha uygun. Bu süreçte kişisel değerlerimizi ve inançlarımızı sorgulamak, eski düşünce kalıplarını bırakmak için iyi bir zaman.

shutterstock-1950741460-lsbd.webp

BU DÖNEMDE KALP SAĞLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ

Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla, yeni başlangıçlar ve projeler için 30 Ağustos sonrasını beklemek faydalı olacak. Sağlık açısından, özellikle kalp ve dolaşım sistemine dikkat etmek önemli. Kova burcunun dünya astrolojisindeki yansıması ise, bilimsel gelişmeler, insan hakları, dijital dünya ve uzay araştırmaları gibi alanlarda yenilikler ve ilerlemeler olarak kendini gösterecek. Bu dönemde finansal piyasalarda dalgalanmalar, ekonomik krizler veya beklenmedik olaylar yaşanacak.

Sonuç olarak, bu astrolojik dönem, hayatımızdaki önemli değişimlere kapı aralayacak. Bu dönemdeki yenilikleri ve beklenmedik gelişmeleri kabul edecek, yaratıcı çözümler üretmek ve hayata uyum sağlamak için en doğru yaklaşım olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.