20 Ağustos burç yorumları ‘Bugün olanlar olacak’

20 Ağustos burç yorumları ‘Bugün olanlar olacak’

Bugün tüm burçları bekleyen önemli anlar uzman astrologlar tarafından yorumlandı. İşte burcunuzu bekleyen tehlike…

Koç Burcu

Eğer sevgiye dair bir yanıt alamıyorsanız, yalnız kalmayı tercih ediyor olabilirsiniz. İyi yıldızlara sahip olsanız bile, bekar kalma ihtimaliniz mevcut. Ancak en tutkulu Koç burçları, güvenebilecekleri Aslan ve İkizler gibi kişilerle keyifli ilişkiler kurabilirler. Her iki burcun da güçlü ve inatçı yapılarıyla başa çıkmak zor olabilir, bu yüzden tartışmalar kaçınılmaz olabilir. Aşıklar için ve yeni bir ilişki arayışında olanlar için astral tablo olumlu görünüyor. Hatta Jüpiter'in etkisiyle çocuk sahibi olma isteğiniz de artabilir. Ancak aşırı samimiyet sorun yaratabilir ve tartışma riski taşıyabilir.

Boğa Burcu

Bu günlerde, kendi işini yürütmekte olan kişilerin sonbaharı dikkate alarak adımlarını dikkatli atması gerekiyor. Temmuz'un durağanlığına kıyasla, duygusal iyileşme şansı var. Kriz dönemlerinde ayrılık yaşayanlar yeniden dengeye kavuşabilir. Aile yükümlülükleri ve ekonomik sorunlardan uzaklaşarak biraz eğlenmeye ihtiyaç duyuluyor. Önceki iki güne kıyasla daha canlı bir dönemdesiniz.

İkizler Burcu

Eski hukuki anlaşmazlıklar veya çözülmemiş mali sorunlar varsa, bugün veya yarın kendinizi rahatlama arayışında bulabilirsiniz. Geçmişte size zarar veren kişileri affetmek isteyebilirsiniz. Ayrıca iş durumunuzu gözden geçirmeniz uygun olacaktır; projelerde değişiklikler olabilir. Çoğu kişi Ağustos ortası tatilini küçük bir grup ile geçirmeyi tercih etmiş olabilir. Özellikle otuz yaş üstü kişiler, durumu değerlendirmek için biraz duraklamak zorunda kalacaklar. Karışıklık ve yorgunluk yaşamanız olası; dinlenmeye özen gösterin.

5de4b1207152d825f04ddd9c.webp

Yengeç Burcu

Yıldızlar sihirli bir değnek gibi görünmese de, duyguların canlı ve olumlu olduğu dönemleri gösterebilirler. Aşk hikayeleri bu dönemde güzelleşebilir. Olumlu Ay, birçok zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olabilir ve Venüs, özel bir tutku getirebilir. Önümüzdeki günlerde zorlukları aşmanız muhtemel. Bu, iş veya diğer yaşam alanlarında geçerli olabilir; yaşa ve şartlara göre değişkenlik gösterebilir ama boşta kalmak zor olacaktır.

Aslan Burcu

Büyük duygular yaşam, referans noktasıdır ve Aslan burçları bunu iyi bilir. Cömert ve büyük bir kalbiniz var; pozitif insanlara karşı her zaman cömertsiniz. Kendi işinizi yürütüyorsanız, cevaplar alabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde aşk odaklı bir dönemdesiniz; Jüpiter'in olumlu etkisiyle güzel bir doğum günü partisi geçirmeniz veya düzenlemeniz mümkün. Maddi hediyelerden ziyade gönül hediyeleri düşünülmelidir. Gençler, üst yapıda yaşamayanlar ve yeni tanışmalara açık olanlar bu dönemde daha fazla şansa sahip olabilir. Duygusal sıkıntı yaşamayacaksınız.

Başak Burcu

Venüs, burcunuzda hikayenin karanlık köşelerini aydınlatıyor. Çığır açan dönüşümler geçiriyorsunuz ve birçok referans değişebilir. Hayat seçimlerden oluşur ve bir şeyi başka bir şey uğruna bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Bunu kişisel bir başarısızlık olarak görmemelisiniz. İşbirliklerini durdurduysanız veya sona erdirdiyseniz, kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. Tek eksik, Jüpiter’in karşıtlığı olabilir; bu, size bir durumda kalmanızı isteyenlerin öfkesini temsil eder. Size engel olmaya çalışanlar başarılı olamayacak.

6ufbf3dj4uqwhtwt-hkamw.webp

Terazi Burcu

Sonuç olarak, durum sabit değil. Herkes hayatını kendi inandığı şekilde yönlendirmekte özgürdür ve yıldızlar genel bir referans sağlar. Jüpiter'in etkisiyle hareketsiz kalmak zor olabilir. Bu dönemde sevgiyi ve arzuyu getiren fırsatlar olabilir. Duygusal açıdan, sendikayı yasallaştırmak isteyenler için faydalı bir dönem açılabilir. Yalnız olanlar buluşma yerlerinde tatil planlamalıdır.

Akrep Burcu

Yoğun günler ve aşırı düşünceler yaşadığınız bir dönemdesiniz. Ailevi sorunlar veya hasta olan kişilere destek verme gibi konularda sıkışmış olabilirsiniz. Duygusal olarak daha iyi bir gökyüzü var; bir birlikteliği yasallaştırmak veya çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için verimli bir dönem olabilir. Yeni bir aşka veya ilişkinin yeniden değerlendirilmesine evet diyebilirsiniz. Sonbahar için planlar yapmanız ve yeni görevler ya da anlaşmalar üzerinde düşünmeniz gerekebilir.

668b8e616216f9752b7f476f.webp

Yay Burcu

İşe dönüş için iyi bir zaman: Bağımsız veya sanatsal faaliyetlerde bulunanlar sonbaharda daha da meşgul olabilirler. Son üç haftadır duygular yavaşladı; fiziksel veya psikolojik olarak telafi edilmesi gereken bir mesafe olabilir. Venüs, 2'den itibaren destekleyici bir rol oynayacak ancak bu dönemde sorunlar da yaşanabilir. Sadakatsizlik arzusu sabit hale gelebilir, uzun süre uyarı almayan ilişkilerde bu gözlemlenebilir. Geçmişi taramak doğru olmayabilir.

Oğlak Burcu

Venüs, tutkuyu artırıyor ve son birkaç hafta özel bir hikaye yaşamış olanlar için önemli olabilir. İş ve eğitim açısından yeni teşvikler var; ay sonuna kadar ne yapılması gerektiğini düşünmelisiniz. İşler daha iyi olacak, anlaşmalar karlı olabilir ve eğer sadakatsiz işbirlikçileri ortadan kaldırılması gerekiyorsa, sonunda çözüme ulaşabilirsiniz.

astroloji-fae1-cover.webp

Kova Burcu

Ay’ın iki gün boyunca burcunuzda kalması kafa karışıklığına neden olabilir; bugün daha iyi bir durumdasınız. Soluk yıldız, ekonomik konularda dikkatli düşünmenizi öneriyor. Bu özellikle ev değişiklikleri veya iş değişikliği düşünceleri için geçerli olabilir. Sevgi, zihinsel düzeyde gelişebilir; bir kişiyi konuşma tarzı veya gülümsemesi nedeniyle sevebilirsiniz, ancak fiziksel yön ikinci planda kalabilir. Olumlu Jüpiter, işyerinde iyi planlar yapmaya teşvik ediyor. Gelecek yıl yaza kadar rol veya şirket değişiklikleri olabilir.

Balık Burcu

Hayat değişebilir; ev taşınabilir... Bu dönemde yıldızlar, bazı kesinlikleri dengeye getirmemize veya bazı eylemleri ertelememize işaret edebilir. Bu eylemleri yapmak için doğru zaman olmayabilir veya ay sonunda uygulamaya konulacak olabilir. Üstlenilen birçok sorumluluk var ve geri adım atma olasılığı düşük. Fiziksel ve ruhsal olarak yoğun bir dönemdesiniz ve bazen küçük bir yalan bile gerekebilir. Ay, temkinli olmanız gerektiğini işaret ediyor; her sözü tartmanız faydalı olabilir. 29'undan itibaren aşkta daha netlik kazanabilirsiniz. Gevşemeye özen gösterin; baş ağrısını önlemek için dikkatli olun.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.