Astrolog Hande Kazanova’dan nokta atışı uyarı! ‘Bugün saat 21:25’e dikkat’ Etkileri iki hafta sürecek

Astrolog Hande Kazanova’dan nokta atışı uyarı! ‘Bugün saat 21:25’e dikkat’ Etkileri iki hafta sürecek

Yeni hafta Kova Dolunayı ile başlayacak ve Astrolog Hande Kazanova’nın anlattığı yeni gelişmeler hayrete düşürecek.

Yeni hafta gelmişken, saat 21.25’e dikkat kesilmeniz gerekebilir. Yeni gelişmeler, tam olarak bu saat itibariyle başlayacak. Konunun detaylarını astrolog Hande Kazanova en ince detaylarına kadar anlattı. O halde bugün yani Pazartesi günü saat 21.25’i beklerken burcunuzun bu hafta yaşayacağı gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

İşte ünlü astrolog Hande Kazanova’nın anlattığı, her burcun yaşayacağı özel gelişmeler…

astroloji1.jpg

‘BU GECE SAAT 21:25’E DİKKAT!’

Ünlü astrolog, hayatımızı etkileyecek Kova Dolunayı ile ilgili detayları paylaştı. Kazanova’ya göre; bu Pazartesi saat 21:25'te Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay, özgürlük, eşitlik ve haklar gibi Kova'nın temsil ettiği temaları ön plana çıkaracak. Toplumsal olaylara ve kolektif mücadelelere odaklanmak, yeni fikirlerin hayatımıza girmesi ve sosyal çevrelerde hareketliliğin artması bekleniyor. Kova burcunun eski ile yeniyi bağdaştırma yeteneği, bu dönemde kendini belirgin şekilde gösterecek.

astroloji3.jpg

BU DOLUNAY İLE AYNI ZAMANDA SÜPER AY GERÇEKLEŞECEK

Bu Dolunay, Uranüs ile Güneş'in oluşturduğu keskin açı nedeniyle beklenmedik gelişmeleri ve yeni perspektifleri beraberinde getiriyor. Teknoloji, bilim, eğitim ve alternatif alanlar bu dönemde öne çıkabilirken, toplumsal dinamiklerde artış gözlemlenebilir. Bireylerde isyan ve muhalif duygular yükselebilir. Ayrıca, doğal afetler ve çevresel değişiklikler daha sık yaşanabilir; depremler, volkanik aktiviteler ve şiddetli hava olayları gibi. Elektrik kesintileri ve teknolojik arızalar da bu dönemde daha yaygın olabilir. Dolunay, Ay'ın Dünya'ya yakınlığı sebebiyle Süper Ay olarak adlandırılıyor ve bu, doğal olayların şiddetini artırabilir. Anlayışsızlık ve gerginliklerin yükseldiği bu dönemde, çevresel ve kişisel etkilere karşı uyanık olmak önem taşıyor.

astroloji4.jpg

BORSADA DÜŞÜŞ YAŞANABİLİR

Bu hafta, Salı günü Jüpiter ve Satürn arasındaki önemli bir dik açı meydana gelecek. Bu durum, finans piyasaları için 2024'ün en zorlu dönemlerinden birini işaret ediyor. Özellikle dış ticaret, ithalat ve ihracatta zorluklar, finansal kurumların çöküşleri, borsadaki düşüşler ve bankacılıkta yaşanacak güvenlik sıkıntıları gündeme gelebilir. Jüpiter'in genişleme ve gelişim, Satürn'ün ise kısıtlama ve daralma prensiplerini temsil etmesi nedeniyle, Satürn'ün ağır etkisi altında, büyüme temposu yavaşlayacak ve engellerle karşılaşılacak.

astroloji2345.jpg

Bu dönem, büyüme ve risk alma faaliyetleri için uygun olmayabilir; enflasyon ve ekonomik daralma konularında dikkatli olunması gerekiyor. Kişisel açıdan bakıldığında, özellikle ağustos-eylül ve Aralık 2024 ile Ocak 2025 aylarında, 2020 yılının sonunda alınan ve başlatılan kararların ilk ciddi testleriyle karşılaşılacak.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişi ile daha düzenli ve sistemli bir döneme adım atıyoruz. Bir sonraki Cumartesi günü ise, harekete geçme ve kendimizi ifade etme konusunda daha enerjik ve istekli hissedebiliriz. Bu zaman dilimi, planlarımızı uygulamak ve yaptığımız işlerde daha etkin olmak için uygun bir fırsat sunuyor.

hande-kazanova.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.