Astrolog Hande Kazanova iletişime işaret etti

Astrolog Hande Kazanova iletişime işaret etti

Astrolog Hande Kazanova, bugüne dair analizini hafta başında sosyal medya hesabından paylaştı. Kuvvetli iletişime dikkat çekti.

Hande Kazanova, astroloji sevenler için haftalık analizini geçtiğimiz hafta paylaştı. Ünlü astrolog, iletişim ve ticari faaliyetlerin önde geldiği bir hafta geçirildiğini söylediği paylaşımında dolunayın etkilerini de anlattı.

KUVVETLİ İLETİŞİM

Geçtiğimiz hafta paylaşımıyla astroloji severlere çeşitli açıklamalarda bulunan Hande Kazanova, Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte iletişim yönünden hızlanılacağını ifade etti. Hafta içerisinde jet iletişim kurmuş olabilir, kuvvetli bağ kurmuş olabilirsiniz.

Öte yandan sorunlara çözüm bulabilmenin kolay olduğu, birlik ve beraberliğin mutluluk getirdiği bir hafta geçirmiş olabilirsiniz ve bu durum iyi bir haftanın geçtiğini gösteriyor. Konuyla ilgili mesajında Kazanova, “Güneş’in bu alanlara geçmesiyle iletişimin, ticari faaliyetlerin çok hız kazanacağı, herkesin mantıklı hareket edeceği, sorunlarına kolay çözümler üreteceği yakın çevresindeki insanlarla hareket etmekten mutlu olacağı, bilgiyi buradan alıp diğer tarafa aktaracağı bir dönem olacak” ifadelerini kullandı.

handekazanova.jpg

EĞİTİM SİSTEMİ VE MÜFREDAT DEMİŞTİ

Astrolog, açıklamalarının devamında hafta içinde iyimserliğin, coşkunun ve hevesin olabileceğini vurgularken, üniversiteler, liseler, eğitim sistemi, müfredat gibi konuların ele alınabileceğine vurgu yapmıştı. Hafta ortasında gerçekten bu konular netlik kazandı ve yeni müfredat onaylandı.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA

Bugünden itibaren Jüpiter’in İkizler burcuna geçtiğini söyleyen astrolog, iletişimin bugün de kuvvetli olacağını açıkladı. Teknolojinin ve bilginin hızlı şekilde yayılacağını söyleyen astrolog, asparagas haberlerin bilgi kirliliğine neden olabileceğini söyledi.

handekazanova2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.