Astrolog Meral Güven aylar öncesinde bildi… Fenerbahçeliler bile bunu beklemiyordu!

Astrolog Meral Güven aylar öncesinde bildi… Fenerbahçeliler bile bunu beklemiyordu!

Fenerbahçe’nin deplasmanda Galatasaray’ı mağlup etmesi akıllara astrolog Meral Güven’in (Çolak) şampiyonluk tahminini getirdi.

Geride bırakılan son 3 yılın şampiyon futbol takımını doğru tahmin eden astrolog Meral Güven, son tahminiyle kafaları karıştırmıştı. Dün akşam oynanan derbide Fenerbahçe’nin galibiyeti ve şampiyonluğa bir adım yaklaşması, milyonları şaşırttı. O anlarda akıllara astrolog Meral Güven’in şampiyonluk tahmini geldi.

astrolog-meral-guven-kimdir.webp

DÜN AKŞAMI GEÇEN YILDAN BİLDİ

Şampiyonluk tahminiyle akıllara gelen astrolog Meral Çolak (Güven), 2023 yılının Mart ayında tam olarak dünü tahmin etti. Bu tahmin yeniden gündeme geldi.

Astrolog, geçen yıl “Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için yarışacaklar” diyerek doğru tahminini gerçekleştirdi. Kahin gibi görülen astrolog, Fenerbahçelilerin umudunu yeşertti.

derbi.webp

GÖZLER ŞAMPİYONLUĞA ÇEVRİLDİ

Sosyal medyada ve katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken astrolog, canlı yayında “Gerçekten çok anlamsız ve absürt ama hâlâ daha kartlarım Fenerbahçe bir mucize ile şampiyon olacak diyor.” ifadelerini kullanmıştı. Ancak çoğu Fenerbahçelinin bile şampiyonluk umudu yokken yapılan bu açıklamalar inandırıcı gelmemişti.

Bunun üzerine dün Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde Fenerbahçe’nin galip gelmesiyle şampiyonluk şansı da son haftaya taşındı. İşte o anlarda Meral Güven’in geçen yıl yaptığı tahmini akıllara geldi. Tam olarak dünü bildiği hatırlandı.

super-ligde-kimin-sampiyon-olacagini-tahmin-eden-astrolog-meral-guven-hayati-ve-biyografisi-17139433309244-1.webp

Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını ve mucizevi bir kutlama yapılacağını söyleyen astroloğun tahmininin tutup tutmayacağı her zamankinden daha çok merak edilmeye başlandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.