Atilla Yeşilada: Çok ucuz hemen alın

Atilla Yeşilada: Çok ucuz hemen alın

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, ‘al’ tavsiyesi vererek açıkladı.

Küresel piyasalar, güne sert satışlar ile başladı. Onlardan biri ise BİST 100 oldu. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 703,79 puan ve yüzde 6,72 azalışla 9.769,69 puana kadar düşüş yaşadı. Borsada yaşanan düşüş pek çok yatırımcıyı endişelendirdi. Bu konuda ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, ‘al’ tavsiyesi vererek açıkladı.

BORSALAR SERT SATIŞ YEDİ

Küresel piyasalar, ABD'de resesyon endişelerinin hızla güçlenmesi ve İran ile İsrail arasındaki gerilimin ardından haftaya tarihi bir düşüş yaşadı. Japon pay piyasalarında, düşüş yüzde 13'ü, Güney Kore'de ise yüzde 8,5'i aşarken BİST 100’de 6,72 oranında sert satış yaşadı.

piyasa-dolanriciligi-sucu-tr-mgc-legal.jpg

YEŞİLADA: PARAM OLSA ALIRIM

Yaşanan düşüş sonrası uzman ekonomistlerin görüşleri de merak edilmeye başlandı. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, ‘al’ tavsiyesi vererek X hesabında açıkladı. Yeşilada, “BİST-100 kaportayı dağıttı. Valla boşta param olsa, hisse alırım. Bu fırsat penceresi bir daha kolay kolay açılmaz. Borsa İstanbul ana endeksi iki devre kesicinin devreye girmesinden sonra sadece %4,5 düştü. Merkez Bankası USD'nin yükselmesine izin verdi, CDS primlerinde bir miktar artış oldu... Türkiye bu mükemmel fırtınaya görece az yabancı finansal yatırımla yakalandığı için şanslı. Bana göre bu, ucuz TL varlıklarına yükleme yapmak için iyi bir fırsat” dedi.

atilla-yesilada-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.