Atilla Yeşilada milyarder olmanın yolunu açıkladı ‘Bunu yapan parasını 4 bine katlayacak’

Atilla Yeşilada milyarder olmanın yolunu açıkladı ‘Bunu yapan parasını 4 bine katlayacak’

Atilla Yeşilada, ne dolar ne de altın diyerek rekor kıracak yatırım aracını açıkladı.

Eldeki sermayenin uzun vadede artırılması veya değerlendirilmesi hedefiyle pek çok vatandaş yatırım yapar. Bazen kazanma durumu olsa da kaybetme riski de bulunuyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, ne dolar ne de altın diyerek rekor kıracak yatırım aracını açıkladı.

BORSA VE MEVDUAT DİKKAT ÇEKİYOR

Borsa son günlerde rekor üstüne rekor kırarken dolar tarafında durgunluk devam ediyor. Altın da ise ani düşüşler yaşanıyor. Bitcoin tarafında ise son günlerde dalgalanmalar oluyor. Yatırım araçlarından borsa ve mevduat faizi son dönemde dikkat çekiyor. Bakır ve diğer metallerde yukarı yönlü hareketler yaşanırken, elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla bakıra olan talep artıyor

bakir-1412.jpg

GELECEĞİN YATIRIMI: BAKIR

Geleceğin yatırımı olarak belirtilen yapay zeka için üretiminde kullanılan bakır ise uzmanlar tarafından öneriliyor. Öyle ki bakırın gelecekte 4 bine katlayacağı da söyleniyor. Bakır elektrik üretim ve iletimi ile ilgili tesislerde, inşaatta, ulaşım makine gibi bölümlerde kullanılıyor.

YEŞİLADA: İHTİYAÇ VAR

Bakırın ton fiyatı ise anlık olarak 10 dolara kadar geldi. Bakır için geleceğin yatırım aracı şimdiden yapılmaya başlandı. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, ‘ihtiyaç var’ diyerek açıkladı. Yeşilada, “Metallerde çok ciddi hareket var. Yapay zeka acayip elektrik harcıyor, orada da bakır tellere ihtiyacı var. Bayağı ünlü bir uzman bakırın tonu 40 bin dolara çıkacak demiş. Bakırın arkasından diğer metallerde gidiyor”dedi.

bakir.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.