ATM’de tek tuşa bastı deste deste para yağdı

ATM’de tek tuşa bastı deste deste para yağdı

Para göndermek için gittiği ATM’de yaşadığı olay karşısında gözlerine inanamadı. Para göndermek isterken eline deste deste para yağdı.

Denizli'de yaşayan emekli askeri personel Eyüp Akdoğan, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı ilginç bir olay karşısında ne yapacağını şaşırdı. Oğluna para göndermek için gittiği ATM'de, bir anda deste deste para çıkınca Akdoğan büyük bir şaşkınlık yaşadı. ATM'nin para vermesi, Akdoğan ve çevresindekileri hayrete düşürdü.

Kartsız işlemler menüsünden işlem yapmaya çalışan Akdoğan, beklenmedik şekilde ATM'den çıkan paraları görünce hemen ilgili bankaya giderek durumu bildirdi.

TEK BİR TUŞLA BİNLERCE LİRA ÇIKTI

Akdoğan, oğluna para göndermek amacıyla işlem yaparken, kendisinden önce işlem yapan bir müşterinin işlemini sonlandırmayı unuttuğunu fark etti. İşlemi tamamladığında, para haznesinde binlerce lira buldu. İlk anda ne yapacağını bilemeyen Akdoğan, parayı alarak ATM'nin önünde sahibinin gelip gelmeyeceğini bir süre bekledi.

Ancak kimse gelmeyince, bankanın kapalı olması nedeniyle parayı yanına alarak evine gitti. Banka açıldığında parayı teslim etmek için şubeye giden Akdoğan, durumu anlatarak parayı iade etti. Yapılan incelemelerde, 20 bin 400 TL'nin Akdoğan'dan önceki müşteri tarafından yatırılmaya çalışıldığı, ancak sistemde yatırılmış görünmesine rağmen paranın ATM'nin haznesinde kaldığı tespit edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.