Avrupa Yakası ekranlara geri dönüyor! Yayın tarihi ve senaryosu belli oldu

Avrupa Yakası ekranlara geri dönüyor! Yayın tarihi ve senaryosu belli oldu

Bir zamanların efsane dizisi olan Avrupa Yakası ekranlara geri dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosu, senaryosu ve yayın tarihi belli oldu.

Bir dönemin en popüler dizilerinden biri olan ve reyting rekorları kıran Avrupa Yakası, ekranlara geri dönüyor.

Efsane dizinin yeniden ekranlara döneceği uzun süredir konuşulurken, sonunda bekleyiş sona erdi ve dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih bile belli oldu.

Avrupa Yakası dizisi yeniden mi çekilecek? - Medya Haberleri

Dizinin yaratıcısı, ünlü oyuncu Gülse Birsel, daha önce dizinin yeniden yayınlanması konusuna olumlu bakmadığını bile getirmiş olsa da, çok fazla kişinin ısrarı sonucu Avrupa Yakası'nın yeni sezonu için hazırlıklarının başladığını aktardı.

Yeni sezonda, dizinin orijinal kadrosu büyük oranda korunmuş olacak. Başrollerde Gülse Birsel, Engin Günaydın ve Ata Demirer boy gösterecek.

Gülse Birsel açıkladı: Avrupa Yakası geri mi dönüyor? - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler

Yeni sezon, final yaptığı bölümden 15 yıl sonrasını anlatacak. Yeni bölümlerde Volkan ve Aslı'yı evlenip boşanmış olarak göreceğimiz iddia edilirken, bir başka iddiaya göre, Aslı’nın iki çocuğu olduğu, Volkan’ın hiç çocuğu olmadığı, boşanan kardeşlerin aynı evde yaşarken, aralarına Burhan da katılacağı öğrenildi.

Burhan, Makbule ile evlenmiş fakat anlaşamayarak İstanbul’a geri dönmüş olarak karşımıza çıkacak. İddialara göre, Burhan Altıntop, ilk bölümün sonunda diziye dahil olacak. Aslı, kapıyı açacak ve Burhan Bey'in gelişiyle ilk bölüm sona erecek.

Efsane dizi Avrupa Yakası hakkında bilmediğiniz 8 gerçek

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Dizinin çekimleri devam ediyor ve ilk bölümün Ekim ayında yayınlanması planlanıyor. Ancak, kanal ya da platform konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Kanal ve yayın platformlarıyla görüşmeler sürdüğü belirtildi. Ancak, 'Avrupa Yakası'nın Ekim ayında ekranlara döneceği kesinleşti' denildi.

Avrupa Yakası dizisi geri mi dönüyor?

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.