Gülşen sahnede kendinden geçti

Gülşen sahnede kendinden geçti

Harbiye Açık Hava'da konser veren şarkıcı Gülşen sahnede kendinden geçti.

1996 yılında yayımladığı ilk albümü "Be Adam" ile müzik dünyasına adım atan Gülşen, o günden bu yana her şarkısıyla müzik listelerinde büyük başarılar elde etti. Hem şarkıları hem de cesur sahne kombinleriyle magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olarak tanınan Gülşen, sahne kıyafetleri ile de sık sık eleştirilerin hedefi oluyor.

gulsen-hakkinda-hazirlanan-iddianame-kabul-edildi-15962.jpg

Dün Harbiye'de verdiği konserde yine dikkatleri üzerine çeken Gülşen'in performansını eşi Ozan Çolakoğlu en ön sıradan izledi. Çolakoğlu, eşinin sahne kıyafetleriyle ilgili eleştirilere yanıt vererek, "Her zaman kendine yakışanı yapıyor ve giyiyor. Orası bir şov yeri" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gülşen'in Harbiye konserinde giydiği sahne kıyafeti ve performansı da oldukça konuşuldu. Şarkıcı, bikinisinin üstüne beyaz transparan bir kıyafet giyerek dikkatleri üzerine çekti.

Gülşen "Dillere Düşeceğiz" adlı parçasını söylerken adeta kendinden geçerek, yere uzanarak şarkı söyledi. Şarkıcının bu performansı sosyal medyada dalga konusu olurken bir yandan da eleştirilere maruz kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.