Aydemir Akbaş'a 'Allah'sız' diyen takipçiye Armağan Çağlayan ateş püskürttü

Aydemir Akbaş'a 'Allah'sız' diyen takipçiye Armağan Çağlayan ateş püskürttü

Aydemir Akbaş'ın vefatı sonrasında Armağan Çağlayan'ın taziye mesajına gelen yorum dikkat çekti.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Aydemir Akbaş'ın vefatı, Türk sinemasını yasa boğmuştu. Ünlü isimler, usta oyuncuyu sosyal medya hesaplarından anarken, Armağan Çağlayan'ın paylaşımına gelen yorum tepkilerin odağı oldu.

Akciğer kanseriyle mücadele eden Aydemir Akbaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Vefat haberinin ardından birçok ünlü isim, usta oyuncuyu saygı ve özlemle andı. Armağan Çağlayan da sosyal medya hesabından "Huzurla uyuyunuz Aydemir Bey..." notuyla bir paylaşım yaptı.

aydemir-akbasss.webp

BEKLENMEDİK YORUM, ÇAĞLAYAN'I ÇİLEDEN ÇIKARDI

Çağlayan'ın bu paylaşımına, "Tam bi full inançsız Allahsız yine kavuştu Allah'a" şeklinde bir yorum geldi. Bu yorum, Çağlayan'ı oldukça kızdırdı ve o da "Diyelim ki öyle. Bundan size ne?" şeklinde sert bir yanıt verdi.

1024xauto-1.webp

1024xauto-2.webp

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA ALEVLENDİ

Çağlayan'ın bu yanıtı, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Çağlayan'ı destekleyerek, takipçisinin yorumunun saygısız olduğunu belirtti. "Kibarlığınız övgüye değer Armağan Bey", "Çok haklı bir isyan, 'gerçekten size ne?'" gibi yorumlar yapıldı.

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR?

Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Aydemir Akbaş, birçok unutulmaz karaktere hayat vermiştir. Özellikle "Keşanlı Ali Destanı" ve "Yılanların Öcü" gibi filmlerdeki rolleriyle hafızalara yer edindi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.