Oyuncu Aras Bulut İynemli’nin evi kül oldu! Villa alevlere teslim oldu

Oyuncu Aras Bulut İynemli’nin evi kül oldu! Villa alevlere teslim oldu

Aras Bulut İynemli’nin lüks villası alevlere teslim oldu. Müştemilatta çıkan yangın kısa sürede villaya sıçradı.

Sarıyer'de, ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait olan 4 katlı villanın bahçesindeki ahşap müştemilatta yangın çıktı. Alevler hızla büyüyerek ana binaya da sıçradı. Yangının çıktığı villa, ünlü oyuncunun mülkü olarak biliniyor.

3-yil-sonra-bomba-gibi-ge-203-2-41.webp

Sarıyer'de, Uskumruköy'de bulunan bir villanın bahçesinde yer alan tek katlı ahşap müştemilatta gece saatlerinde yangın çıktı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri hemen haberdar edildi. Yangın, hızla büyüyerek ana villaya da sıçradı.

95638-3-r1xj.webp

ALEVLER ÜNLÜ OYUNCUNUN VİLLASINA DA SIÇRADI

Müştemilatta çıkıp ana binaya sıçrayan ve villayı küle döndüren yangın paniğe neden oldu. Villanınsa ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’ye ait olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıktığı villa ve müştemilatın zarar görmesi, olay yerinde tedbir amaçlı güvenlik önlemleri alınmasına neden oldu.

Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, villada hasar meydana geldi. Yangın çıkan villanın ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait olduğu öğrenildi.

95638-2-mbsm.webp

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait villada maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere araştırmalarını sürdürüyor, polis ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

jpfzl-1481697648-0448.webp

Yangının ardından villanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı ve olayla ilgili detaylı bilgi toplama çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.