MasterChef Ayşe'nin pozuna gelen yorum Beyza'yı kızdırdı: Yanıt gecikmedi

MasterChef Ayşe'nin pozuna gelen yorum Beyza'yı kızdırdı: Yanıt gecikmedi

MasterChef Türkiye yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Ayşe Ekiz, sosyal medya paylaşımında bir izleyici tarafından yapılan yorumla gündeme geldi.

Ayşe Ekiz’in sosyal medya hesabına Beyza hakkında yapılan bir yorum, Beyza Aydın'ı rahatsız etti. Bir izleyici, Beyza için “Ayşe yanındakine söyle her önüne gelene sarılmasın, biraz duruş lütfen” şeklinde bir yorumda bulundu. Bu yorum Beyza'nın tepkisini çekti.

640xauto-38.webp

BEYZA’NIN TEPKİSİ GECİKMEDİ

Beyza Aydın, kendisine yönelik yapılan ahlak dersi niteliğindeki yoruma sessiz kalmayarak yanıt verdi. Beyza, “İsmim Beyza, memnun oldum Berk bey” şeklinde bir yanıt paylaşarak durumu tiye aldı. Beyza’nın bu yanıtı, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenildi ve destek gördü.

640xauto-37.webp

BEYZA AYDIN KİMDİR?

Fransa’da doğup büyüyen 23 yaşındaki Beyza Aydın, aslen Konyalıdır. Lise yıllarında aşçılık bölümü için başvuruda bulunamayan Aydın, sigorta bölümünden mezun olduktan sonra babasının eski bir aşçı olması nedeniyle aşçılıkla ilgili ilgisini sürdürdü. Şu anda Fransa’da pastacılık yapmaktadır.

Yarışmada ve sosyal medyada yaşanan bu gelişmeler, MasterChef izleyicileri tarafından yakından takip ediliyor ve tartışılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.