Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma kaldırıldı! Oğlu sosyal medyadan yardım istedi

Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma kaldırıldı! Oğlu sosyal medyadan yardım istedi

Yazar ve sunucu Ayşenur Yazıcı yoğun bakıma kaldırıldı. Oğlu sosyal sosyal medyadan yardım istedi.

Sunucu ve yazar Ayşenur Yazıcı, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü sunucunun oğlu Kerem Kürşat, sosyal medya üzerinden annesi için acil kan bağışı çağrısında bulundu.

Gündüz kuşağında sunuculuk yapmış ve birçok yazıya imza atmış olan Ayşenur Yazıcı’nın yoğun bakıma alındığı haberi, oğlu Kerem Kürşat tarafından duyuruldu. Kürşat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin yoğun bakımda olduğunu ve hastanenin kan eksikliği yaşadığını belirtti.

aysenur-yazicidan-kotu-haber-oglu-sosyal-medyadan-yardim-istedi-17238724965417-1.jpg

Kerem Kürşat, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür Yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine ‘Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için’ olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var.”

sadasdsadas.jpg

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?

Ayşenur Yazıcı, 1958 yılında Elazığ’da doğdu. 1983 yılında TRT İzmir’de çalışmaya başladı ve burada televizyon sunuculuğu yaparak geniş bir kitleye ulaştı.

aysenur-yazicidan-kotu-haber-oglu-sosyal-medyadan-yardim-istedi-1723872496865-2.jpg

Zülfü Livaneli’nin “Şahmeran” filminde dünyaca ünlü makyör Serge Mentelet ile çalışan Yazıcı, 1990 yılından itibaren çeşitli dergilerde kozmetik yazıları ve psikolojik testler hazırlayarak yayımladı. Gazetelerde köşe yazarlığı yaptı ve birçok kitap yayımladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.