Aydın’da bir haftada binlerce kişi sorgulandı

Aydın’da bir haftada binlerce kişi sorgulandı

Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda 10 bin 500 kişiyi sorguladı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda 10 bin 500 kişiyi sorgularken, 11 aranan şahıs, 1 otodan hırsızlık ve 2 bıçakla yaralama olayı şüphelisini yakaladı.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, Şok, Yol Şok ve Mobil Park Uygulama ekipleri tarafından Aydın'ın suç yoğunluğu yüksek bölgelerinde dron destekli çalışmalar yapıldı. Tren Garı, Otogar, AVM'ler, alışveriş merkezleri, okul çevreleri, şehir giriş ve çıkışlarında Mobil PTS sistemiyle kontroller artırıldı.

17-23 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 10 bin 500 kişi sorgulanırken, 11 aranan şahıs, 1 otodan hırsızlık ve 2 bıçakla yaralama olayı şüphelisi yakalandı. Ayrıca 1550 araç sorgulandı ve 1 hacizli araç ele geçirildi. Ekipler 447 olaya müdahale etti. Uygulamalarda 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca ve 2 şahıstan toplam 402 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.