Aziz Yıldırım Ali Koç’u bağrına bastı

Aziz Yıldırım Ali Koç’u bağrına bastı

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında yaşananlar sosyal medyada gündme oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nde Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantısıyla sabah saat 10:30’da resmen başladı.

Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski divan kurulu üyeleri ve kongre üyelerinin yanı sıra daha önce toplantıya katılacağını açıklayan ve gelip gelmeyeceği merak edilen Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım katıldı.

Aziz Yıldırım, 9 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Fenerbahçe Başkanlık seçiminde Ali Koç’a rakip olmuş ancak Ali Koç’u yenemeyerek başkan olmayı başaramamıştı.

Picture background

Ali Koç 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı. Seçimin ardından iki başkan el ele tribünleri selamlamış ve birlik, beraberlik mesajı vermişti.

Fenerbahçe’de seçim sürecinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım sert tartışmalar içine girmiş, ikili bir TV programında yüzleşerek aralarındaki buzları eritmişlerdi.

Picture background

Kongrede mevcut Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın toplantıya katılması sonrası eski başkan ile samimi bir şekilde sarılması sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.