Talisca Süper Lig yolunda

Talisca Süper Lig yolunda

Süper Lig'in iki dev takımı Talisca için yarışa girişti.

Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, eski oyuncusu Anderson Talisca'yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Al-Nassr kulübü ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındı.

Bazı basın organlarında, Brezilyalı yıldız oyuncu Talisca için Suudi Arabistan'da geçirdiği süreçte başarılı bir performans sergilemesine rağmen, Türkiye'ye dönme isteğini dile getirdi. Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak bakan Talisca, artık iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

Talisca'nın Türkiye'ye dönmek istemesiyle birlikte Fenerbahçe'nin de transfer yarışına dahil olduğu öğrenildi. Ancak Beşiktaş'ın daha önce oyuncuyla yaşadığı başarılı dönem ve taraftarların büyük ilgisi, Talisca'nın tercihini siyah-beyazlılardan yana kullanmasına neden olabilir.

Al-Nassr kulübü, Talisca'nın transferi için 13 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Beşiktaş yönetimi, bu rakam üzerinde pazarlık yaparak transferi en uygun şartlarda gerçekleştirmeyi hedefliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.