Aziz Yıldırım Ali Koç’u küplere bindirdi

Aziz Yıldırım Ali Koç’u küplere bindirdi

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, katıldığı programda seçim öncesi bomba açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım, Halk TV'de Ali Koç hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

8-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak başkanlık seçimi öncesi konuşan Aziz Yıldırım, taraftarı heyecanlandıracak flaş gelişmeleri de paylaştı.

''ALİ KOÇ FENERBAHÇE'Yİ SEVİYORSA ADAY OLMASIN''

Fenerbahçe'nin seneye şampiyon olacağını belirten Yıldırım, Fenerbahçe camiasını mutlu etmek için geldiğini söyledi. 3 yıl içinde şampiyon olamadıkları taktirde kongre kararı alacağını Yıldırım söyledi.

Ali Koç’un 'Ben varken şampiyon yapmazlar' sözünü alıntılayan Yıldırım “Eğer Fenerbahçe'yi seviyorsa, bu cümleden sonra devreden çıkması lazım! Veya söylediğin şartların ortadan kalkması lazım. Söyledikleri neyse, hâlâ bilmiyorum. Bizimkiler net söylemiyor." İfadelerini kullandı.

aziz-yildirim.jpg

''MOURINHO BENİM SAYEMDE GELDİ''

Jose Mourinho ile görüşmesini açıklayan Yıldırım, Jose Mourinho’nun kendisi tarafından geldiğini aktardı. Yıldırım, “Ben söylemeseydim, getirecekler miydi? Bazı kongre üyeleri İsmail Kartal ile sürdürmek istediklerini; altına da Volkan Demirel ve Tuncay Şanlı'yı getireceklerini söylediler. Ben kazanırsam, Jose Mourinho ile yola devam edeceğim" dedi.

“LİDER ÖZELLİĞİ YOK”

Aziz Yıldırım Ali koç hakkında ‘lider değil, başkan’ söyleminde bulundu. Yıldırım, liderliğin ayrı bir şey olduğunu söylerken, “Lider ileriyi görür, bir olayın tedbirlerini alır. Ligden çekilme kararı alıyorlar, SPK var! Sonra vazgeçtiler. İnsanları motive ettiniz ama herkes hayal kırıklığına uğradı” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.