Aziz Yıldırım: Seçimi mahkemeye götürmeyeceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi mahkemeye götürmeyeceğim

Aziz Yıldırım olaylı geçen kongre sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe’de seçimli olağan genel kurulundaki divan başkanlığı seçimine tepki olarak kongreyi terk eden Aziz Yıldırım bir açıklama yapacağını belirtmişti.

Aziz Yıldırım basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Divan başkanlığı seçiminin nasıl oldu bittiye getirildiğini hepiniz gördünüz. Delegelerin tepkisi oldukça ve bunlar büyüdükçe ortalık gerildi. Yer yer kavgalar çıktı. Kongre üyesi olmayan taraftarlar da içeri alınmıştır. Görevli adı altında da içeri insanlar alınmıştır.” Şeklinde konuştu.

"ALİ BEY 'GEREKİRSE KAVGA EDELİM' DEDİ"

Ali Koç ile arasında geçen konuşmaya da değinen Yıldırım, “Kürsüye giderek bu yanlışa bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım bir sukunet ortamı yaratmıştı. Ali Bey'e yöneldim, elini sıktım. Divan'ın tavrının kavgaya yol açacağını söyledim. Ali Bey, 'Gerekirse kavga edelim' dedi.” İfadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIRLARSA ŞAŞIRMAYACAĞIM”

Aziz Yıldırım sözlerine, “Bu olup bittileri göze alanlar yarın bir gün Fenerbahçe'nin sahibi olmaya çalışırlarsa ben buna şaşırmayacağım.” Şeklinde konuşarak devam etti.

"MOURINHO'DAN FAYDA SAĞLAMAK YANLIŞTIR"

Yıldırım teknik direktör Jose Mourinho hakkında da, “Mourinho üzerinden fayda sağlamak yanlıştır. Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmamak lazım. Herkesin ona saygı duyması gerekiyor.” İfadelerini kullandı

"KAVGA ÇIKACAĞI İÇİN GİTTİM"

Ali Koç ile arasında geçen ‘kavga’ konusuna da açıklık getiren Aziz Yıldırım, “Kavga çıkacağını gördüğüm için gittim, Ali Bey diyor ki 'Kavga edelim. Güldüm, geçtim.” Dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.