Koç holding para dağıtacak! O takım kasasını dolduracak

Koç holding para dağıtacak! O takım kasasını dolduracak

Koç Holding’ten şaşırtan hamle geldi. O takım ile sponsorluk anlaşması sağlayacak.

Trendyol 1. Lig'de dengeleri değiştiren dev bir sponsorluk anlaşması sağlanacak. Birçok alanda faaliyet gösteren ve başarılı işlere imza atan Koç Holding, 2024-2025 sezonunda 1923 yılında kurulan ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olarak bilinen Gençlerbirliği ile büyük bir sponsorluk anlaşması imzalayacak.

101 yıllık geçmişe sahip olan Gençlerbirliği 2024-25 sezonunda yepyeni bir döneme adım atacak. Kulüp, Türkiye'nin önde gelen sanayi ve holding kuruluşlarından biri olarak bilinen Koç Holding ile rekor bir sponsorluk anlaşması imzalayacak.

koc-holding-yeni-reklam-ajansini-secti.png

İddiaya göre, Koç Holding, Gençlerbirliği'nin forma göğüs sponsoru olacağı belirtildi. Ayrıca anlaşma sağlanırsa, Gençlerbirliği tarihindeki en büyük sponsorluk anlaşmasını yapmış olacak.

Anlaşmanın maddi detayları henüz belirtilmese de, sponsorluk bedelinin oldukça yüksek olacağı ifade ediliyor. Bu sayede Gençlerbirliği'nin maddi imkanlarını önemli ölçüde artacak.

5e5a59d318c7730ab4c89719.webp

MADDİ DESTEKLE SINIRLI KALMAYACAK

Koç Holding'in Gençlerbirliği'ne vereceği maddi desteğin yanı sıra altyapı ve yeni yeteneklerin gelişmesi içinde katkı sağlanması planlanıyor.

Bu gelişmelerle beraber Gençlerbirliği’nin Koç Holding ile yapacağı anlaşmama ile iyi bir sezon geçirmesi bekleniyor.

koc-holding-sz-rm-cover-jpg.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.