İnstagramın o özelliği şimdi WhatsApp'ta: 7 değişiklik kullanıma sunuldu

İnstagramın o özelliği şimdi WhatsApp'ta: 7 değişiklik kullanıma sunuldu

WhatsApp en sık güncellenen mesajlaşma uygulamaları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz ay gelen yedi yeni özellik kullanıcılardan büyük beğeni topladı. Ancak bir çok kişi bu yeni özelliklerin kullanım detaylarını henüz bilmiyor.

Milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp mesajlaşma uygulaması yeni özellikleri ile gündem oldu. Teknoloji meraklıları uygulamanın sıklıkla kendini güncellemesinden oldukça memnun çünkü bu sayede firmanın kullanıcı deneyimine ne kadar önem verdiği de görülüyor.

WHATSAPP‘A YENİ GELEN ÖZELLİKLER NELER?

WhatsApp üzerinden gelen fotoğraf ya da videoları izlerken mesajlaşma ekranına dönmeden kendinizi ifade edebileceksiniz. Bu yeni kısa yolla mesajlaşma sürecini hızlandırmak amaçlanıyor. Bu özellik WhatsApp‘ı sıklıkla işi için kullananlara da zamandan tasarruf sağlıyor.
Instagram‘ın o özelliği şimdi WhatsApp’ta

Instagram‘ın sevilen özelliği WhatsApp‘a da geldi bu özellik sayesinde artık durumlarda paylaşılan güncellemeleri beğenibileceksiniz. Bununla birlikte durum güncellemelerinde etiketleme bağlantıları da kullanabileceksiniz.

SESLİ SOHBETLERDE DEVRİM

Metanın WhatsApp‘a entegre ettiği AI sesli sohbetleri de destekliyor. bu sayede sesli olarak iletişim kurmanıza olanak tanınıyor ancak bu özellik Türkiye’de henüz kullanıma aktif değil. Eğer arkadaşlarınızla kalabalık gruplar oluşturarak görüntülü konuşmayı seviyorsanız bu özellik artık WhatsApp‘ta da bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.