Bahçeli'den asgari ücret çıkışı! Milyonları heyecanlandıran gelişme

Bahçeli'den asgari ücret çıkışı! Milyonları heyecanlandıran gelişme

Temmuz ayında asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği tartışmalarında MHP Lideri Devlet Bahçeli’den son dakika açıklaması geldi.

Asgari ücretle geçimini sağlamaya çalışan milyonlarca çalışan, ara zam beklentisi içerisinde bulunuyor. Ancak hükümet kanadından Temmuz ayı için bir ara zam durumunun söz konusu olmadığı açıklamaları geldi.

Birçok defa Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam artışına gidilmeyeceğini net şekilde ifade etmişti. Ancak ekonomik durumu elverişli olmayan vatandaşlar ara zam olmadan geçim derdini aşamıyor.

Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den açıklama geldi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, basın mensuplarının sorularına cevap verdi ve asgari ücret ara zammına değindi.

ASGARİ ÜCRET ARTIŞI SORUSUNA CEVAP VERDİ

Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Kızılcahamam Kampı'nda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

“Asgari ücret artışı olur mu?” sorusuna yanıt veren Bahçeli, 8 milyon asgari ücretliyi ve milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. MHP Lideri Bahçeli, refah seviyesini yükseltmenin herkesin asli görevi olması gerektiğini ifade ederek, “Artışa ilişkin bir şey gelirse destekleriz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.