Bakan Bayraktar duyurdu: 150 personel alınacak! Başvuru döneminin sonuna yaklaşıldı

Bakan Bayraktar duyurdu: 150 personel alınacak! Başvuru döneminin sonuna yaklaşıldı

İş arayanlar için yeni bir fırsat doğdu, açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan geldi.

Türkiye Petrolleri 150 personel alımı için harekete geçti. Alım süreci İŞKUR üzerinden başladı ve neredeyse sona yaklaşıldı. Konuyla ilgili açıklama Bakan Bayraktar tarafından da yapıldı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO), 28’i mühendis olmak üzere toplam 150 personel alınacak. İŞKUR üzerinden yürütülecek sürecin 13 Mayıs tarihinde sonlanacağı öğrenildi.

turkiye-petrolleri.jpg

BAKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Ülkemizin dört bir yanında yeraltı zenginliklerimizi ekonomiye kazandırmak amacıyla faaliyetler yürüten TPAO bünyesinde görev üstlenecek yeni mesai arkadaşları arıyoruz.

Petrolün kalbi olarak gördüğümüz Şırnak'ta bizimle yol yürüyecek 28'i mühendis olmak üzere toplamda 150 personel için alım sürecini İŞKUR üzerinden başlattık. Yeni çalışma arkadaşlarımıza şimdiden 'Hayırlı olsun' dileklerimi iletiyorum.”

Alınacak olan personel, Şırnak'ta TPAO bünyesinde görev yapacak.

alpaslan-bayraktar.jpg

DETAYLAR BELLİ OLDU

Türkiye İş Kurumu üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan kişilerin 9 Mayıs’ta başlayan sürece bir an önce dahil olmaları gerekiyor, çünkü son başvuru tarihi 13 Mayıs olarak belirlendi.

TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü’nde görev alacak toplam 150 personelin 28’inin en az lisans düzeyinde mühendis olacağı açıklandı.

Öte yandan 122 adayın ise ön lisans mezunu personel olacağının altı çizildi ve bu adaylar KPSSP93 puanı üzerinden değerlendirmeye alınacak.

Başvurular İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek.

turkiye-petroller2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.