Bakanlık 51 ilde arsa satacak! O kişilere yüzde 20 indirim yapılacak

Bakanlık 51 ilde arsa satacak! O kişilere yüzde 20 indirim yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 51 ilde yer alan 865 farklı arsayı satışa sunuyor.

Satışa sunulacak olan bu arsalar, yüzde 25 peşin ödeme ve 27 ay vade seçenekleriyle alıcılarla buluşacak.

Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

MÜZAYEDE TARİHİ VE SAATİ BELLİ OLDU

Müzayedeler, 9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak ve online katılım da mümkün olacak. İstanbul, Ankara, Samsun, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa gibi illerde yoğun talep bulunuyor.

Picture background

LİSTEDE İSTANBUL VE ANKARA'DA VAR!

Özellikle ev veya iş yeri yapmak isteyenler için arsa arayan vatandaşlar, İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 arsa için sabırsızlanıyor. Başvurular yoğun ilgi gören illerde başladı.

Picture background

AÇIK ARTTIRMALAR NEREDE GERÇEKLEŞECEK?

Açık artırmalar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ayrıca, emlakmuzayede.com.tr adresinden de online teklif verilebilecek.

Halit Çelen, kampanyanın yeni iş yeri veya ev almak isteyenler için çok önemli olduğunu belirterek, “Ben de Ankara’da yaşıyorum ve bahçeli bir evim olmasını isterdim. Bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum” dedi.

Picture background

İstanbul’da tekstil işiyle uğraşan Gökhan Kara, memleketi Şanlıurfa’ya yatırım yapmak istediğini ifade ederek, “Bu kampanya sayesinde kendi iş yerimizi Şanlıurfa’ya taşımak istiyoruz” dedi.

Malatya’dan arsa almak isteyen Ayten Tüylüoğlu, “Bu projeyi çok değerli buluyorum ve alacak vatandaşlara tavsiye ediyorum. Çok avantajlı ödemeler var” şeklinde konuştu.

İstanbul’da yatırım amaçlı arsa almak isteyen Akgül Acar ise, “Yüzde 25’i peşin, 24 ay vade ile çok hesaplı ve karlı bir yatırım olacağını düşünüyorum” diyerek projeyi değerlendirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.