Bakanlık’tan Selin Ciğerci hakkında net açıklama! Evlat edindiği konuşuluyordu

Bakanlık’tan Selin Ciğerci hakkında net açıklama! Evlat edindiği konuşuluyordu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin kurumdan evlat edindiği iddialarına yanıt verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin Türkiye'de evlat edindiği yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı. Bakanlık kaynakları, Ciğerci'nin evlat edinme için Bakanlığa herhangi bir başvuruda bulunmadığını ve bu konuda iddia edilen bilgilerin asılsız olduğunu belirtti.

RESMİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın yanı sıra, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın çocuğun soy bağını değiştirme, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bazı suçlarla ilgili olarak başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu doğrultuda, konu hakkındaki resmi soruşturma devam ediyor.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sosyal medyada içerik üreticiliği yaparak tanınan Ciğerci, aynı zamanda müzik kariyerine de adım atmış ve şarkılar çıkarmıştır. Ailesinin kökenleri Konya ve Kastamonu’ya dayanıyor; babası hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibidir. Selin Ciğerci’nin ayrıca kendisinden beş yaş küçük bir erkek kardeşi, Kaan, bulunmaktadır.

Medya dünyasına Okan Ünsal takma adıyla katıldığı Wipe Out programının 4. sezonuyla adım atan Ciğerci, Demet Akalın, Kerimcan Durmaz ve Fatih Ürek gibi ünlü isimlerle yakın arkadaşlık ilişkisi içindedir. 2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci, çiftin 2021 yılında boşanmasıyla bu evliliğini sonlandırmıştır

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.