Deniz Akkaya kızını böyle ifşa etti: Anlattıkları ile ağızları açık bıraktı

Deniz Akkaya kızını böyle ifşa etti: Anlattıkları ile ağızları açık bıraktı

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyledi ve anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü manken Deniz Akkaya, bu kez kızıyla yaşadığı sorunla dikkatleri üzerine çekti.

16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyleyen Akkaya anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

deniz akkaya kızı

Sivri dili ve polemiklerle sık sık gündeme gelen Deniz Akkaya, bu kez kızıyla yaşadığı sorunlarla gündemde yerini aldı. Son olarak, Selin Ciğerci ile yaşadığı tartışma nedeniyle gündeme gelen Akkaya, ünlü ismin açtığı davayı da kaybetmişti.

Sosyal medyada yaptığı keskin açıklamalarla tanınan Akkaya, Twitter (X) hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babasının açtığı davayı kazandı

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının telefonunu saklaması üzerine harekete geçti. Akkaya, kızının yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını öğrendiğini belirterek, bu sebeple telefonuna el koyduğunu açıkladı.

Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını vurgulayan Akkaya, "beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım" açıklamasında bulundu.

Kızından Deniz Akkaya'ya saldırı: Balkona kilitledi, polisler kurtardı…

Sözlerine, "Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" diyerek devam eden Deniz Akkaya açıklamasını, kontrolsüzce severek hata yaptığını, anne olmanın böyle bir şey olmadığını vurgulayarak ve tüm annelere de sabır dileyerek bitirdi.

????

DENİZ AKKAYA İLE SELİN CİĞERCİ ARASINDA GEÇEN POLEMİK

Taşıyıcı anne olmak istediğini sosyal medya hesabından duyuran Selin Ciğerci'ye o dönem Deniz Akkaya, sunucusu olduğu programda sert sözlerle tepki göstermişti. Canlı yayında Deniz Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde 'eltisi' diye göstererek bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince, ortalık fena karışmıştı.

Deniz Akkaya, demediğini bırakmadığı Selin Ciğerci için "önceden fuhuş yaptığı için anne olamayacağını" söyleyince Selin Ciğerci, bu kavgayı adalete taşıyarak Akkaya'ya dava açmıştı. Selin Ciğerci açtığı davayı kazanmış ve hatta Deniz Akkaya, hakkında çıkan tedbir kararına uymadığı için 3 gün hapis cezası almasına sebep olmuştu.

Selin Ciğerci hakkında polemik yaratacak açıklamalara devam eden Akkaya, X hesabından Selin Ciğerci'yle 3 yıldır devam eden hukuk savaşı hakkında bir paylaşım yapmıştı.

Akkaya'nın o paylaşımı...????

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.