Masterchef’in ünlü şefine hapis şoku

Masterchef’in ünlü şefine hapis şoku

TV8'de reyting rekorları kıran Masterchef yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şefe hapis şoku.

İstanbul Etiler'de 20 Mayıs 2022 tarihinde MasterChef yarışmasının ünlü şefi Somer Sivrioğlu'nun restoranında meydana gelen istinat duvarı çökmesi olayıyla ilgili iddianame tamamlandı. Lüks restoranının istinat duvarının çökmesi sonucu, yoldan geçen Ürdünlü eski diplomat Ahmet Muhammed Salem Lubbad yaşamını yitirmişti.

ekran-goruntusu-2024-05-27-144131.png

2 YILDAN 22 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, iddianamede Somer Sivrioğlu, Sakine Öçal, Gülay Kula, Sevinç Kula, Mehmet Levent Kula, Kazım Evirgen ve Kadri Berk Cemal şüpheli olarak yer aldı. Şüpheliler hakkında 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 2 yıl 8 aydan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.

ekran-goruntusu-2024-05-27-144135.png

SOMER ŞEF KİMDİR?

Somer Sivrioğlu, bilinen adıyla Somer Şef, ünlü Türk restoran işletmecisi, şef ve sunucudur. 1971 doğumlu olan Somer Sivrioğlu, iki çocuk babasıdır. Aslı Sencer ile evlenmiş, ancak 2021 yılında yollarını ayırmışlardır. Fenerbahçe taraftarı olan Somer Şef, MasterChef Türkiye jürisinde yer almaktadır.

ekran-goruntusu-2024-05-27-144153-001.png

Kadıköy, İstanbul doğumlu olan Somer Şef, aslen Eskişehir kökenlidir. Hayatının bir döneminde Avustralya'ya gitmiş, ancak sonrasında yeniden Türkiye'ye dönerek İstanbul'da yaşamını sürdürmeye başlamıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.