Bankalardan flaş bayram hamlesi: Kesenin ağzı açıldı!

Bankalardan flaş bayram hamlesi: Kesenin ağzı açıldı!

Milyonlarca vatandaş, yakalaşan bayramla birlikte giderlerini karşılamak için kredi arayışına girdi. O bankadan flaş bir hamle geldi. İşte ayrıntılar...

Tgrthaber.com.tr''de yer alan habere göre; Ramazan bayramına sayılı günler kala, milyonlarca vatandaş tatile gitmek, memleketlerini ziyaret etmek ve diğer masraflar için ihtiyaç kredisi arayışına girdiler. Flaş hamle ise Yapı Kredi Bankası''ndan geldi.

Yapı Kredi Bankası tarafından vatandaşların artan bayram ihtiyaçları için 3 ay ertelemeli kredi paketi hayata geçirildi. Kolay başvuru yöntemleri ile kullandırılacak kredi kapsamında 3 aya kadar erteleme seçeneklerine yer veriliyor.

Bayram kredisi başvuru onaylanan vatandaşlar, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonra olacak şekilde belirlenmektedir. 3 ay ertelemeli kredi kampanyasında azami vadesi ödemesiz dönem de dahil olmak üzere 36 ay ve en fazla 90 gün ertelemeli seçenek sunulmaktadır.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

Yapı Kredi Bankası’nın 3 ay ertelemeli bayram ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Yapı Kredi müşterilerinin Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil’den anında başvurularını yapmaları mümkündür. Yapı Kredi’nin dijital kanallarını kullanarak ‘’3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi’’ seçeneğini kullanarak ihtiyacını olan tutarı girdikten sonra kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.