Banu Alkan’dan pes dedirten paylaşım! Safiye Soyman’a başsağlığı diledi ‘Keşke dilemeseydi’

Banu Alkan’dan pes dedirten paylaşım! Safiye Soyman’a başsağlığı diledi ‘Keşke dilemeseydi’

Şarkıcı Safiye Soyman’ın oğlunu kaybetmesinin ardından birçok ünlü isim acısına destek verirken Banu Alkan’dan tepki çeken bir paylaşım geldi.

MS hastalığıyla mücadele eden Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Bu zor zamanda Soyman'a destek olmak için birçok ünlü isim cenazeye katıldı. Ancak, Banu Alkan'ın cenazeye katılmayıp sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda tepki topladı.

200846661-safiye4.jpg

MS hastası (Multipl Skleroz) Harun Akaröz'ün vefatı, annesi Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ü büyük üzüntüye boğdu. Oğullarının cenazesinde, Soyman'ın yanında bulunan Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi isimler desteklerini esirgemedi.

Ancak Seda Sayan Amerika'da olduğu için katılamazken, Banu Alkan ise tepki çeken hareketleriyle gündeme geldi. Alkan, başta cenazeye katılmayıp sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam etmesi nedeniyle eleştirilirken, sonradan yayınladığı başsağlığı mesajı ve bu mesajın ardından Kylie Jenner ve JLO (Jeniffer Lopez) gibi ünlüleri etiketlediği gönderisi ile 'keşke yayınlamasaydı' tepkilerine neden oldu.

banu2.webp

TEPKİLER SONRASI YORUMU SİLDİ

Banu Alkan’ın bu paylaşımının tepki toplamasının önemli nedenlerinden biri de paylaşıma eğlenceli bir müzik eklemesi oldu. Alkan, tepkiler gelince başsağlığı dilediği yorumunu sildi ve ardından paylaşımı asistanının yaptığına dair yeni bir yorumda bulundu. İkinci yorum gelmeden önce çok sayıda tepki alan Alkan’a şunlar yazıldı:

"Ayıp yahu kaç yaşında insanlarsınız?", "Allah akıl fikir versin", "Utanmadan şarkı da eklemiş ya", "Hayatımda böylesini hiç görmedik rezillik" şeklinde tepkiler çığ gibi büyüdü.

banu1.webp

‘HUKUK SÜRECİNİ BAŞLATIYORUM’

Banu Alkan’ın infial yaratan yorumunu silmesinin ardından yeni bir yorum yaptığı görüldü. Alkan, şunları yazdı:

“Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkına hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan’ı tanıyan çok iyi bilir, bugüne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o hesaplardan yazmak asıl yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatıyorum. Ayrıca Safiye’me başsalığını hikayemden diledim evladı için bizzat ben şahidim nasıl mükemmel bir anne olduğuna”

200952223-safiye6.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.