Başı açık öğrenci istemeyen müdür açığa alındı! Bu kez kafayı müdür yardımcısına taktı

Başı açık öğrenci istemeyen müdür açığa alındı! Bu kez kafayı müdür yardımcısına taktı

Daha önce okulda başı açık öğrenci istemediğini belirten İmam Hatip okul müdürü bu kez çekiçle ve tekmelerle müdür yardımcısının kapısını kırdı. Tepki toplayan müdür açığa alındı.

Bursa'da bir imam hatip ortaokulunda yaşanan olay, büyük tepki çekti. Okulun müdürü Ergin Kaya Kırbıyık'ın, daha önce başı açık öğrencilere yönelik yaptığı tartışmalı açıklamaların ardından şimdi de bir müdür yardımcısına yönelik şiddet uygulamasıyla gündeme geldi.

Müdürün, çekiçle kapı kırdırma anlarının yer aldığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Söz konusu müdür açığa alındı.

Bursa Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulunda Okul Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, bu kez de okulun müdür yardımcısına mobbing uyguladı.

assochiajsc.jpg

AÇIĞA ALINDI

1 senedir mobbing uyguladığı öne sürülen Kırbıyık, iddialara göre okulda istemediği kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdı ve eşyalarını boşalttı. O ana ait görüntüleri müdür yardımcısı saniye saniye kaydederek sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde okul müdürü ve yanındaki kişiler devlet malına çekiç ve tekmeler zarar vererek müdür yardımcısının odasına girdi. Odayı boşaltırken müdür yardımcısının özel eşyalarına dokunulduğu da görüldü.

Görüntülerin tepki çekmesi üzerine okul müdürü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alındığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.