Başıboş sokak köpekleri küçük çocuğu parçaladı! Hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Başıboş sokak köpekleri küçük çocuğu parçaladı! Hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuğun yaşam mücadelesi devam ediyor.

Olay, 5 Temmuz günü saat 15.00 sıralarında Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı olan Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi.

Maddi durumları kötü olduğu için bir hayırseverin izniyle oturdukları narenciye bahçesindeki çiftlik evinde 6 çocuğundan ortancası A.C’nin kaybolduğunu fark eden 27 yaşındaki H.D.C., inşaat işçisi olan eşi H.C.’ye durumu haber verdi.

Picture background

Oğlunun kardeşleriyle oyun oynadığını düşünen H.D.C., bahçede yaptığı aramada, A.’yı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğraması sonucu kıyafetleri parçalanmış şekilde, kanlar içerisinde yerde yatarken gördü.

H.C., komşusunun otomobiliyle ağır yaralı olan oğlunu 5 Ocak Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi. Burada ilk müdahalesi yapılan A.C. önce Yüreğir Devlet Hastanesi’ne ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, A.C.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

78080-1.jpg

Bulundukları bölgede en az 15 sokak köpeği olduğunu belirten H. C., yetkililerin önlem almasını istedi. Yaşananları korku dolu gözlerle anlatan H.C., “Sabah geldiğimde eşim ‘Çocuk kayboldu’ dedi. Etrafa bakınca oğlumu yaralı halde gördüm. Çok kötü haldeydi. Oğlumu köpekler parçalamış. Diğer çocuklarım da çok korkuyor. Burada çok fazla başıboş köpek var. Sahipsiz köpeklerin toplatılmasını istiyorum” Şeklinde konuştu.

78080.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.