Beklenen haber geldi! O kişilerin hesaplarına 1000 TL yatırılacak

Beklenen haber geldi! O kişilerin hesaplarına 1000 TL yatırılacak

O ilde yaşayan vatandaşlara Kurban Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye’si tarafından 1000 TL’lik destek ödemesi yapılıyor. İşte haberin detayları…

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle Halk Kart sahibi olan vatandaşlara 1000 TL’lik destek ödemesi yapıyor.

Picture background

Şu ana kadar belediye tarafından toplamda 1126 kişiye bu destek sağlandı ve belediye tarafından vatandaşların banka hesaplarına toplamda 1.126.000 TL yatırmış oldu.

Halk Kart, vatandaşların temel gereksinimlerini bir nebze olsun karşılamaları amacıyla kullanılan bir banka kartıdır. Bu kart, gıda, giysi, kırtasiye ve temizlik gibi alanlarda kullanılabiliyor.

Picture background

Muğla Büyükşehir Belediyesi, düzenli olarak sunduğu Halk Kart desteği sayesinde, sosyal yardım alanında birçok belediyeye öncülük ederek vatandaşların yaşam standartlarını artırmayı hedefliyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, Halk Kart programı ile sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirdiklerini, bu tür sosyal projelerin devam edileceği, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma konusundaki kararlı olduklarını belirtti.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.