Bengü'ye Van konserinde pet şişe fırlattılar! 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözleri ortalığı karıştırdı

Bengü'ye Van konserinde pet şişe fırlattılar! 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözleri ortalığı karıştırdı

Ünlü şarkıcı Bengü Van konseri 'Ne mutlu Türk'üm diyene' deyince seyirciler sahneye pet şişe fırlatmaya başladı.

Ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da ilk kez sahne aldı. Van'da ilk kez konser verdiğini aktaran Bengü, sevilen şarkılarını ardı ardına seslendirdi. Konserin sonunda ise beklenmedik bir olay gerçekleşti.

Bengü, Van'da ilk defa konser verdiği için duyduğu mutluluğu, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı. Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz." sözleriyle dile getirdi.

5432.jpg

Bengü konseri "Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle bitirmesiyle birlikte ortalık karıştı. Bu sözler seyirciler arasında tepki oluşturdu. Servis edilen görüntülerde, seyircilerin Bengü'ye tepki göstermek için sahneye pet şişeler fırlattıkları görüldü. Bengü ise yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Bengü'nün Van konseri, hem sanatçının heyecanla beklenen bir performans sergilemesi hem de beklenmedik bir protesto ile sonuçlanması sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılar sahneye şişe fırlatan seyircilere tepki göstererek 'Burası Türkiye Cumhuriyeti' ifadelerini kullandı.

asdadasdsd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.