Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan bayram mesajı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan bayram mesajı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri Ramazan Bayramı dolayısıyla peş peşe tebrik mesajı yayımladı. 

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin kulübün resmi sitesinden yayımlanan mesajında bayramı hüzünlü karşıladıkları belirtildi. 

Çebi''nin açıklaması şöyle:

"Bayramlar; inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği; vefanın ve paylaşmanın kıymetinin yeniden hatırlandığı, insanlar arasındaki sevgi ve saygının daha da güçlenmesine vesile olan özel günlerdir. Camiamızın, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik eder; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ederim."

Fenerbahçe Kulübü''nden yapılan paylaşımda, "Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice mutlu bayramlar dileriz. Bu anlamlı günde, deprem felaketinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz." denildi.

Galatasaray''ın bayram mesajında ise,  "Tüm milletimizin ve camiamızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar; sevgi, dostluk ve huzur dolu günler dileriz." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.