Galatasaray evinde puan kaybetti!

Galatasaray evinde puan kaybetti!

Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük'le 3-3 berabere kaldı.

NEF Stadyumu''nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı-kırmızılılar, henüz 3. dakikada Kerem Aktürkoğlu''nun attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 18''i gösterdiğinde Galatasaray''ın eski oyuncusu Mbaye Diagne sahneye çıktı ve attığı golle skoru 1-1 yaptı.

İLK YARIYI FATİH KARAGÜMRÜK ÜSTÜN KAPATTI

Golden sonra baskılarını sürdüren Fatih Karagümrük, 26. ve 30. dakikalarda Fabio Borini''yle iki gol daha bularak şok bir şekilde 3-1 öne geçti. Galatasaray''da 45+1. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Sergio Oliveira gole çevirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı Fatih Karagümrük''ün 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

SKORU BELİRLEYEN GOL SACHA BOEY''DEN GELDİ

Sarı-kırmızılılarda 60. dakikada oyuna dahil olan Mauro Icardi, 68. dakikada rakip ceza sahasında yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Arjantinli golcünün kullandığı vuruşta Karagümrük kalecisi Batuhan gole izin vermedi. Baskılı oyununu sürdüren Galatasaray, 80. dakikada Sacha Boey''in attığı golle skorda eşitliği sağladı. Mücadelenin kalan bölümünde başka gol çıkmadı, karşılaşma 3-3 sona erdi.

Süper Lig''de gelecek hafta Galatasaray derbi maçta Beşiktaş''a konuk olacak. Fatih Karagümrük ise sahasında Antalyaspor''la karşılaşacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.