Gomis, Galatasaray forması giymek istemediğini açıkladı!

Gomis, Galatasaray forması giymek istemediğini açıkladı!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takımın gol silahlarından Bafetimbi Gomis'in sezonun geri kalan bölümünde forma giymek istemediğini ve kararının kesin olduğunu kendilerine ilettiğini açıkladı.

Galatasaray, Süper Lig''in 31. haftasında sahasında Fatih Karagümrük''le 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir 2 puan kaybetti.

FORMA GİYMEK İSTEMİYOR

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, Icardi''nin henüz tam iyileşmemesi sebebiyle maça Zaniolo''yla başlamak durumunda kaldıklarını belirterek, flaş bir açıklamada bulundu. Buruk, Bafetimbi Gomis''in artık Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi

Okan Buruk''un konu hakkında yaptığı kısa açıklama şu şekilde:

"Maçtan önce santrfor opsiyonlarımızdan biri Gomis''ti. Antrenman öncesi bana geldi ve sezonun geri kalanında forma giymek istemediğini söyledi. Alanyaspor maçında Barış Alper''i oyuna aldığımız için, bundan sonra Galatasaray forması giyip oynamak istemediğini söyledi. Ona ihtiyaç olduğunu hatırlatmak istedim. Kabul etti ama bunun gurur meselesi olduğunu iletti. Çaba sarf ettik ama Gomis son kararının bu olduğunu ve değiştirmeyeceğini söyledi."

''''HERKES SAYGI DUYACAK''''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis''i Türkiye''ye kendisinin getirdiğini belirterek, "Olayı dün Florya''da öğrendim. Davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray''ın bir profesyoneli, Galatasaray''a hizmet etmelidir. Kendisiyle konuştum. Sahadaki patron Okan Hoca. O nasıl takdir ederse, herkes saygı duyacak. Yönetim Kurulu''nda bunu konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.