Okan Buruk: Üçüncü bayramı aynı günde yaşamak istiyorum

Okan Buruk: Üçüncü bayramı aynı günde yaşamak istiyorum

Galatasaray'ın Teknik Direktörü olan Okan Buruk, gerçekleştirilecek Karabük maçına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hulusi YILMAZ / KAMU SON HABER

Karabük ile karşılaşacak olan Galatasaray''ın teknik adamı Okan Buruk, maç öncesi kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Maçtan galibiyetle ayrılmak istediğinin altını çizen Buruk, “Karagümrük maçını kazanıp, üçüncü bayramı aynı günde yaşamak istiyorum." dedi. 

Ramazan bayramı dolayısıyla İslam aleminin bayramını ve milli bayram 23 Nisan''ı kutlayan teknik adam, "Önemli, güzel bir ayı geride bıraktık ve devamında da iki tane bayram birleşti. 23 Nisan da bizim için gerçekten çok önemli ve çok değerli bayram. Bu iki bayramın bir arada olması, bizim de maçımızın olması taraftarımızla, aile ve sevdiklerimizle buluşmamız bizim için çok önemli. Hem bizim için hem de taraftarımız için ekstra bir motivasyon. Ben inşallah bu iki bayramı galibiyetle birlikte üçüncü bir bayram olarak aynı gün içinde yaşamayı diliyorum. Bütün taraftarlarımızın takımımızın yanında olmasını bekliyorum. Tekrar herkesin Ramazan Bayramı''nı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.