Beşiktaş gözünü Fenerbahçe'nin yıldızına dikti! Ahmet Nur Çebi transfer için Ali Koç'la birebir görüşecek

Beşiktaş gözünü Fenerbahçe'nin yıldızına dikti! Ahmet Nur Çebi transfer için Ali Koç'la birebir görüşecek

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin yıldızı Miha Zajc için Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirecek. Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan Zajc, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. Ahmet Nur Çebi, Ali Koç'la görüşerek transferi bitirmek istiyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Ahmet Nur Çebi ve Ali Koç''un da dahil olduğu bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar Miha Zajc''ı gündemine aldı. Sarı-lacivertlilerle sözleşme yenilemeye yanaşmayan Sloven futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.

AHMET NUR ÇEBİ İLE ALİ KOÇ TRANSFER İÇİN BİR ARAYA GELECEK

Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Miha Zajc, bu sezon Jorge Jesus tarafından da çok tercih edilmemişti. Az süre bulsa da takımına katkı vermeyi başaran Sloven futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Skor katkısı veren bir orta saha arayan Beşiktaş, Sloven futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli oyuncunun da siyah-beyazlılarda forma giymeye sıcak baktığı ileri sürülürken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi''nin Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştireceği ve transferi bitirmeye çalışacağı ifade edildi.

MIHA ZAJC''IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe ile bu sezon 15 maça çıkan Miha Zajc, 2 gol 1 asitlik bir performans ortaya koydu. 769 dakika sahada kalabilen Sloven orta saha, Jorge Jesus tarafından daha çok rotasyon oyuncusu olarak kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.