Bilecik'te iş yerine saldırı düzenlenen 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Bilecik'te iş yerine saldırı düzenlenen 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Bilecik merkezde bir işyerine silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bilecik merkezde bir işyerine silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayda kullanılan otomatik av tüfeği ve el yapımı tabanca da ele geçirildi.

Saldırı, Bilecik merkezde faaliyet gösteren bir işyerine gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 2 şüpheli şahıs, işyerinin kapısını tekmeleyerek içeri girmeye çalıştı. Kapıyı açamayan şüpheliler, silahla kapıya ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve yaptığı incelemeler sonucunda olaya karışan 3 şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Silahla ateş eden şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi.

Olayda kullanılan 1 adet el yapımı tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet 9 mm çapında fişek de polis tarafından ele geçirildi.

Silah kullanan şüpheli, gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Silah kullanan şüphelinin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olaya karışan diğer 2 şüpheli hakkında ise "Silahla Tehdit, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme" suçlarından yasal işlem başlatıldı.

Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.