Boş baklavadan sonra etsiz lahmacun! Fiyatı pes dedirtti

Boş baklavadan sonra etsiz lahmacun! Fiyatı pes dedirtti

Sosyal medyada gündem etsiz lahmacunun fiyatı pes dedirtti.

Sosyal medyada hızla popüler olan bir içerik Bandırma'nın meşhur sokak lezzeti olan etsiz lahmacunun görüntüsü oldu. Bir kullanıcı, bu lezzeti cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Görüntüde, lavaşın içine domates, biber, soğan ve maydanoz gibi malzemeler konularak kıymasız lahmacun olarak satılan bu dürüm tarifi, kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü.

ekran-goruntusu-2024-06-21-091652.png

Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşıma şu yorumu ekledi: "Bandırmalıyım. Bu sokak lahmacunu olarak bilinir. Görüntüsü alışılmışın dışında olsa da tadına baktığınızda çok beğeneceğinizden emin olabilirsiniz."

Başka bir kullanıcı ise merakını belirterek, "Daha neler göreceğiz acaba?" yorumunu yaptı.

BOŞ BAKLAVAYA GELEN TEPKİLER

Sosyal medyada büyük tepki çeken bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta, bir tatlıcı dolabına asılmış bir yazı dikkat çekti; "Yeni ürün boş baklava 19.90". Bu görüntü, ekonomist ve akademisyen Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile yazar Can Yılmaz gibi isimlerin yanı sıra bazı siyasiler ve vatandaşlar tarafından şiddetli tepki aldı.

Özellikle görüntüyü paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Bunu da gördüm. İçini ucuz olsun diye evde mi hazırlıyorsun anlamadım" şeklinde sert ifadeler kullandı. Bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı da benzer tepkileri dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-06-21-093131.png

ekran-goruntusu-2024-06-21-093105.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.