Pavyonda 4 erkeği birbirine düşüren 'Afet' erkek çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış

Pavyonda 4 erkeği birbirine düşüren 'Afet' erkek çıktı! Meğer gerçek çok başkaymış

Bir pavyonda 'Afet' isimli bir kadın için 4 erkeğin silahlı çatışmaya girdiği, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 'Afet' isimli kadının da erkek olduğu ortaya çıktığı iddia edildi.

Sosyal medyada hızla yayılan bir içerik, Eskişehir'deki bir pavyonda 'Afet' adında bir kadın için dört erkeğin silahlı çatışmaya girdiğini ve bir kişinin hayatını kaybettiğini iddia ederek gündem oldu. İçeriğin devamında, 'Afet' adındaki kadının aslında bir erkek olduğu belirtildi.

Paylaşımda ayrıca, 'Afet' olarak bilinen kişinin aslında Ali Ergüven adlı bir erkek olduğu ve kadın taklidi yaptığı öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2024-06-21-085538.pngKullanıcı, "Eskişehir’de bir pavyonda, Afet isimli kadın için dört kişi çatışmaya girdi. Çatışmada bir kişi öldü. Uğruna kavga ettikleri Afet'in aslında Ali Ergüven adında bir erkek olduğu ortaya çıktı. Kadın taklidi yapıyormuş. Başka ülkede yaşayamam" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım kısa sürede 500 binden fazla görüntülenme alarak dikkat çekti. Emniyet yetkilileri, iddia edilen olayla ilgili detaylı bir inceleme yaptı ve paylaşımın asılsız olduğunu belirledi.

ekran-goruntusu-2024-06-21-085533.pngEmniyet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Eskişehir'deki bir eğlence yerinde dört kişinin silahlı çatışmaya girdiği ve bir kişinin öldüğü yönündeki iddialar asılsızdır. Bu paylaşımı yapan kişinin kimliğini belirlemek için çalışmalar sürmektedir" dedi.

Şu anda, bu asılsız paylaşımı yapan kişinin kimliğinin tespiti için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.